ALERTĂ | Linia 1, blocată pe Șos. Nicolae Titulescu. STB: Cauza e un eveniment de circulație

23 sept. 2023
3606 Afișari
ALERTĂ | Linia 1, blocată pe Șos. Nicolae Titulescu. STB: Cauza e un eveniment de circulație
ALERTĂ | Linia 1, blocată pe Șos. Nicolae Titulescu. STB: Cauza e un eveniment de circulație. Sursa foto: Facebook/ STB

STB îi anunță pe călători, sâmbătă, la ora prânzului, că linia 1 este blocată pe Șos. Nicolae Titulescu din cauza unui eveniment de circulație.

UPDATE, ora 13:44: Societatea de Transport București a anunțat că tramvaiele liniei 1 circulă normal pe Șos. Nicolae Titulescu. Au fost blocate și deviate vreme de 35 de minute, în intervalul orar 13:00 – 13:35:

Linia 1 funcționează normal pe Șos. Nicolae Titulescu. Blocare și deviere: 35 de minute (13:00-13:35), transmite STB.

STB: Linia 1, blocată pe Șos. Nicolae Titulescu

Într-o postare pe pagina de Twitter, reprezentanții STB au anunțat sâmbătă, 23 septembrie, la ora 13:17, că linia 1 este blocată pe Șos. Nicoale Titulescu, după intersecția cu Str. Doctor Iacob Felix. Cauza: Eveniment de circulație.

Linia 1 – blocată pe Șos. Nicolae Titulescu, după intersecția cu Str. Dr. Felix. Cauza: eveniment de circulație, anunță Societatea de Transport București.

Modificări de trasee în acest weekend

Evenimentul „Crosul Arenelor” modifică mai multe trasee în acest weekend. STB anunță că sunt vizate 28 de linii. Mai multe informații, aici: 28 de linii STB vor funcționa deviat în acest weekend. Are loc competiția sportivă „Crosul Arenelor”.

Totodată, sunt modificări de trasee și pentru „Dâmbovița Delivery 2023”, „iMapp Bucharest” și „ICelebrate My City”. Sunt vizate traseele liniilor 136, 223, 312 și N101. Mai multe informații, aici: Patru linii STB vor avea trasee modificate în acest weekend, anunță TPBI. Au loc „Dâmbovița Delivery”, iMapp Bucharest, „ICelebrate My City”.

Ce s-a mai întâmplat prin București în ultimele ore:

Cookies