O femeie s-a sinucis la stația de metrou Piaţa Victoriei

10 iul. 2022
13839 Afișari
O femeie s-a sinucis la stația de metrou Piaţa Victoriei

Staţia de metrou Piaţa Victoriei din Bucureşti a fost închisă, duminică după-amiază, pentru aproximativ o oră, după ce o femeie a căzut pe linie, a informat Metrorex. Medicii au încercat să o salveze pe femeia de 59 de ani, însă ea a murit în ambulanță.

Circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Pipera şi Aviatorilor, iar în jurul orei 16.15, circulaţia metrourilor a revenit la normal.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Metrorex a informat că duminică, la ora 15.03, în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1, o femeie a căzut pe linie, pe firul 2, fiind vorba de o posibilă tentativă de suicid.

Circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2.

De asemenea, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru public şi trenurile nu circulă prin această staţie până la preluarea victimei de către echipajele medicale.

Femeia a fost ridicată de pe șine și se acordă primul ajutor

La faţa locului intervin două echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Potrivit ISU Bucureşti, se intervine pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la staţia Piaţa Victoriei.

După întreruperea curentului electric la nivelul şinelor, echipele de salvatori au extras o femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă. Acesteia i se acordă primul ajutor.

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.

Te-ar putea interesa și:

Cookies