Alertă la metrou. Circulația Metrorex a fost întreruptă după ce unui călător i s-a făcut rău. Bonus: Cum vor circula metrourile până de 1 Decembrie

28 nov. 2021
495 Afișari
Alertă la metrou. Circulația Metrorex a fost întreruptă după ce unui călător i s-a făcut rău. Bonus: Cum vor circula metrourile până de 1 Decembrie
Alertă la metrou. Circulația Metrorex a fost întreruptă după ce unui călător i s-a făcut rău. Bonus: Cum vor circula metrourile de 1 Decembrie

A fost alertă la metrou duminică, asta după ce a fost întreruptă circulația Metrorex după ce unui călător i s-a făcut rău. Acesta și-a pierdut cunoștința, iar la fața locului a ajuns un personal. Bonus, vezi mai jos cum vor circula metrourile de 1 Decembrie în București.

Probleme în București duminică la metrou, asta după ce circulația a fost întreruptă pe Magistrala 2 pentru zeci de minute. Motivul ar fi fost un călător căruia i s-a făcut rău. Oamenii din vagon au au alertat imediat medicii, mai ales că persoana își pierduse cunoștința.

Probleme la metrou în București

Din primele informații se pare că victimei i s-a făcut rău din senin și apoi și-a pierdut cunoștința. Trenurile spre Pipera au fost limitate până la Aviatorilor. Totuși, situația nu a ținut mult, și a fost remediată în câteva zeci de minute.

„De aproximativ 15 minute, circulația pe Magistrala 2 de metrou se defășoară cu dificultate. Trenurile în direcția Pipera sunt limitate până la stația Aviatorilor, după care circulația se desfășoară pe un singur fir, asta după ce unei persoane i s-a făcut rău în trenul de metrou care momentan este oprit în stația Aurel Vlaicu.

Se așteaptă echipajele medicale. Toți călătorii au fost evacuați, iar situația ar urma să se rezolva în aproximativ 30 de minute”, a Antena 3 prin reporterul Claudiu Ștefan.

Bonus. Cum circulă metroul până pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României

Compania Metrorex a anunțat că trenurile de metrou vor circula, în perioada 27 noiembrie-1 decembrie, adică de sâmbătă, conform graficelor stabilite pentru zilele de sărbătoare. Totuși, unele garnituri vor fi suplimentate, mai anunţă Metrorex.

„Având în vedere Hotărârea de Guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că, în perioada 27 noiembrie-1 decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021), trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare.

Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă”, mai transmite compania de transport.

Trenuri suplimentare între 9.00 și 16.00

Astfel, miercuri, de 1 decembrie 2021, în intervalul orar 9:00 – 16:00, se vor introduce trenuri suplimentare.

„Metrorex vine în sprijinul publicului participant la manifestaţiile prilejuite de Ziua Naţională a României şi anunţă că în data de 1 decembrie 2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, se vor introduce trenuri suplimentare, după cum urmează:

– pe Magistrala 1 (Dristor 2 – Pantelimon) – 1 tren;
– pe Magistrala 2 (Pipera – Berceni) – 2 trenuri;
– pe Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny) – 1 tren”, transmite compania Metrorex într-o informare.

Cookies