Alertă la 112 București: „Un bărbat e răpit de pe stradă! Veniți acum!” Bărbatul era un polițist în timpul liber și-l „răpeau” doi colegi la o bere

03 feb. 2022
3003 afișări
Alertă la 112 București:
Alertă la 112 București Un bărbat e răpit de pe stradă! Veniți acum! Bărbatul era un polițist în timpul liber și-l răpeau doi colegi la o bere | Sursă foto: Facebook-Poliția Română

Polițiștii din cadrul Secției 7 s-au mobilizat pentru ai găsi pe doi agenți din cadrul Brigăzii Rutiere București. Agenții de poliție fuseseră informați că cei doi și-ar fi răpit de pe stradă un coleg, duminică noapte.

Polițist răpit de doi colegi

Duminică noapte, doi agenți ai Brigăzii Rutiere București, ce se aflau înafara programului, s-au întâlnit cu un alt coleg în jurul orei 22:00. Întâlnirea acestora a avut loc pe strada Teiul Doamnei, din Sectorul 2, potrivit unor surse citate de Gândul. Protagoniștii întâmplării au fost angajați recent, alături de alți 47 de agenți, pentru a se încerca remedierea crizei de personal pe care o resimte Brigada Rutieră.

În primă instanță cei doi agenți l-au invitat pe colegul lor la o băută. Acesta i-a refuzat, însă cei doi nu s-au dat bătuți atât de ușor. Pentru că polițistul nu a dorit să accepte nicidecum invitația făcută de colegii săi, aceștia l-au băgat în mașină cu forța și au plecat în grabă.

Polițiștii Secției 7 au pornit pe urmele răpitorilor

Secția 7, cea ce are în raza de competență zona unde s-a petrecut incidentul, a pornit în căutarea celor doi răpitori și a victimei. Numărul de înmatriculare ce fusese transmis autorităților de martor i-a ajutat pe agenți să stabilească proprietarul mașinii. După obținerea acestuia, polițiștii au obținut de la operatorii de telefonie și numărul de mobil al acestuia.

Bărbatul identificat de autorități a fost localizat, iar la adresa acestuia s-au prezentat anchetatorii. Aici au fost găsiți cei doi răpitori împreună cu victima lor. Toți cei trei agenți au dat explicații pentru a convinge anchetatorii ca nu este vorba de o răpire în adevăratul sens al cuvântului, ci doar o neînțelegere. Luni, cei trei protagoniști au scris câte o notă explicativă în ceea ce privește condițiile în care s-a petrecut evenimentul, conform surselor citate de Gândul.

Cookies