ALERTĂ la 112 București-Ilfov: „Trei persoane au înfășurat un cadavru într-un covor, l-au băgat în mașina și au plecat”. Polițiștii au dat mașina în urmărire și-au găsit-o. Cu tot cu cadavru!

18 feb. 2022
5797 Afișari
ALERTĂ la 112 București-Ilfov: „Trei persoane au înfășurat un cadavru într-un covor, l-au băgat în mașina și au plecat
ALERTĂ la 112 București-Ilfov: „Trei persoane au înfășurat un cadavru într-un covor, l-au băgat în mașina și au plecat". Polițiștii au dat mașina în urmărire și-au găsit-o. Cu tot cu cadavru!

Trei persoane din Capitală au fost prinse de polițiștii din județul Ilfov, în timp ce cărau în portbagajul mașinii un cadavru înfășurat într-un covor. Cele trei persoane – doi bărbați și o femeie se îndreptau către județul Ialomița.

Cadavru transportat într-o mașină prin județul Ilfov

Joi, 17 februarie, în jurul orei 20:30, polițiștii din orașul Voluntari au primit o sesizare de la un bărbat. Acesta a informat polițiștii că mai multe persoane transportă un cadavru într-o mașină. În urma aceste sesizări, agenții de poliție au idat mașina în urmărire, un echipaj a interceptat-o și a oprit-o pentru a face verificări. Polițiștii au constatat că în  mașină se afla, într-adevăr, un cadavru. Acesta a fost imediat identificat ca fiind trupul fără viață al unei femei  în vârsta de 93 de ani.

În autoturism se aflau și cele trei persoane, doi bărbați și o femeie. Cetățenii ,cu vârste de 30, 47 și 55 de ani, au fost duse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru începerea cercetărilor.

A fost deschis un dosar penal

La sediul Poliției din orașul Voluntari s-au prezentat și agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, pentru a efectua cercetările necesare.

Din primele investigații a rezultat faptul că cele trei persoane transportau cadavrul femeii în vârstă de 93 de ani către județul Ialomița, unde urma să aibă loc înmormântarea. Cei trei au ales să o transporte pe femeie cu mașina, în loc să apeleze la o firmă de servicii funerare. Bătrâna ar fi murit într-o locuință din Municipiul București.

Cadavrul femeii a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuare necropsiei. În această, cauză polițiștii din cadrul serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal. Acesta a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Urmărirea penală va fi executată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cookies