ALERTĂ l Accident cu două tramvaie – Imperio și V3A – pe Șoseaua Giurgiului. Plus alt Imperio cu probleme pe linia 10 și alte două incidente STB, dimineață

26 mai 2023
1378 Afișari
ALERTĂ l Accident cu două tramvaie - Imperio și V3A - pe Șoseaua Giurgiului. Plus alt Imperio cu probleme pe linia 10 și alte două incidente STB, dimineață
ALERTĂ l Accident cu două tramvaie - Imperio și Tatra - pe Șoseaua Giurgiului. Plus alt Imperio cu probleme pe linia 10 și alte două incidente STB, dimineață. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Anna Here

Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din Capitală, acesta fiind al 3-lea eveniment în linia 25 pe ziua de azi.

Liniile 7, 19 și 25 sunt blocate pe Șoseaua Giurgiului

Pagina Info Trafic România a anunțat accidentul în urmă cu 30 de minute, pe Facebook.

STB a anunțat într-un comunicat că liniile 7, 19 și 25 sunt blocate pe Șoseaua Giurgiului, la Răducanu Cristea, pe sensul spre Șura Mare.

Liniile 7, 19 și 25 – blocate pe Șos. Giurgiului, la Răducanu Cristea, pe sensul spre Șura Mare. Cauza: eveniment de circulație.”

Între timp, STB a anunțat că acum liniile funcționează normal pe Șoseaua Giurgiului.

Liniile 7, 19 și 25 funcționează normal pe Șos. Giurgiului.”

Un tramvai al liniei 10 s-a defectat, iar călătorii au fost nevoiți să coboare

Un bucureștean a povestit pe pagina de Facebook „Reclamații STB ( fostul RATB ) București” cum călătorii unui tramvai Imperio de pe linia 10 au fost nevoiți să coboare. Tramvaiul s-a defectat la urcarea pantei spre Pasajul Victoriei, pe sensul spre Obor.

Tramvaiul a blocat linia și a încetinit și restul mijloacelor de trasnport care circulau pe acolo.

Tramvai Imperio: i-a ieșit sufletul la urcarea pantei spre ieșirea din Pasajul Victoriei, sens Obor…. În loc să-l tragă la depoul Victoria, să-l ducă la casare (sau la piese de schimb), a dat toți călătorii jos și se „târăște” pe avarii în continuare, blocând linia și încetinind celelalte tramvaie vechi și bune, care-și fac treaba…” a scris N. V. pe Facebook
Tramvai Imperio blocat
Tramvai Imperio blocat. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB ) București

Alte două incidente cu tramvaie au avut loc dimineață în București

Un tramvai din flota STB s-a stricat și a rămas blocat la intersecția dintre Bulevardul Camil Ressu și strada Liviu Rebreanu, a anunțat un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”.

A fost al doilea astfel de incident doar pe ziua de azi, după cel de dimineață, de pe Șoseaua Viilor, care a blocat mai multe linii de tramvai aproape două ore. Un martor a spus că este vorba despre un tramvai care ar fi deraiat:

„Acum îl puneau pe șine”

Te-ar putea interesa și:

Cookies