ALERTĂ | Jandarm găsit împușcat în cap în Otopeni. Jandarmeria Capitalei declară că, la ultima evaluare, bărbatul era apt psihologic

03 oct. 2022
16517 Afișari
ALERTĂ | Jandarm găsit împușcat în cap în Otopeni. Jandarmeria Capitalei declară că, la ultima evaluare, bărbatul era apt psihologic
ALERTĂ | Jandarm găsit împușcat în cap în Otopeni. Jandarmeria Capitalei declară că, la ultima evaluare, bărbatul era apt psihologic. Imagine simbol: Agerpres

Un bărbat a fost găsit împușcat în cap, în locuința sa din Otopeni. Acesta avea vârsta de 41 de ani, era jandarm, ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și fost sportiv.

ALERTĂ | Jandarm găsit împușcat în cap în Otopeni

Alerta a fost dată luni dimineață. O femeie a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit pe bărbat fără suflare, într-o locuință din Otopeni.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din Otopeni pentru a efectua activitățile din competență.

Totodată, la fața locului a ajuns și un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului.

Autoritățile au transmis că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov vor prelua cazul.

„Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa”, au declarat polițiștii.

Jandarmeria Capitalei declară că, la ultima evaluare, bărbatul era apt psihologic

Jandarmeria Capitalei a confirmat „vestea tragică a decesului colegului nostru” și declară că, la cea mai recentă evaluare psihologică, bărbatul a fost declarat apt.

Jandarmul ar fi divorțat recent, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Bărbatul ar fi folosit arma personală.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a declarat Jandarmeria, potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul găsit împușcat a fost antrenor de scrimă la CS Dinamo București. Florin Zalomir a început scrima la vârsta de 10 ani și a practicat sportul de performanță ani la rând.

Cookies