ALERTĂ | Intervenție în centrul Capitalei, unde un bărbat amenință că se sinucide, după ce și-a atacat iubita cu un cuțit. După aproape 15 ore, a fost salvat | UPDATE

11 sept. 2023
922 afișări
ALERTĂ | Intervenție în centrul Capitalei, unde un bărbat amenință că se sinucide, după ce și-a atacat iubita cu un cuțit. După aproape 15 ore, a fost salvat | UPDATE
ALERTĂ | Intervenție în centrul Capitalei, unde un bărbat amenință că se sinucide, după ce și-a atacat iubita cu un cuțit | Sursa foto: Screenshot A3-CNN

UPDATE, ora 15:54: După aproape 15 ore în care bărbatul a amenințat că se aruncă de pe bloc, oamenii legii au reușit să-l imobilizeze.

Acesta a fost scos din bloc și preluat de un echipaj al ambulanței, astfel încât să fie transportat la spital.

Știrea inițială

Polițiști, jandarmi, negociatori, chiar și alipiniști participă, de azi-noapte, la o intervenție în centrul Capitalei, unde  bărbat ameninţă că se sinucide, după ce și-a înjunghiat iubita, apoi a atacat-o și pe prietena ei.

Bărbatul, transmite Antena3, le-a cerut negociatorilor să i-o aducă pe fiica iubitei, o fetiță în vârstă de opt ani, cu care vrea să stea de vorbă.

Un bărbat și-a atacat iubita, acum amenință că se sinucide

Autoritățile au fost alertate azi-noapte, când din apartamentul în care se află și acum bărbatul s-au auzit țipete, iar vecinii, mai întâi, au sunat la 112.

Din informațiile de până acum, partenera lui, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, l-a anunțat pe bărbat că vrea să se despartă de el și că se va muta din apartament. Și-a rugat și o prietenă să vină să o ajute cu mutarea.

Când a văzut că despărțirea și mutarea chiar se întâmplă, bărbatul ar fi atacat-o pe iubita lui cu un cuțit și a rănit-o, apoi ar fi atacat-o și pe prietena femeii, după care a amenințat că se sinucide.

Femeile au reușit să scoată copilul din apartament și au sunat la poliție. Bărbatul e și acum baricadat în apartament, unde amenință că se sinucide, iar partenera lui a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Alipiniști pregătiți să escaladeze blocul au venit alături de polițiști și negociatori

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, amenință de azi-noapte că se va arunca de din apartament, care este la etajul opt al clădirii. La fața locului, alături de polițiști, negociatori, a venit și o echipă de alpiniști, care să ajungă la el prin escaladă.

Poliția Capitalei: În momentul agresiunii, în apartament erau doi copii

Printr-un comunicat, polițiștii din București spun cum s-au petrecut lucrurile:

La data de 10 septembrie a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător.

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoștință a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani.

Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi minori, au părăsit apartamentul. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Concubina celui în cauză a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul s-a închis în interior și amenință că se precipită de la etaj.

La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, la fața locului se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF și echipaje din cadrul SABIF. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB”, se spune în comunicatul Poliției, difuzat în cursul dimineții de luni, cu privire la acest caz.

Cookies