ALERTĂ | Incident la metrou. Circulație oprită pe Magistrala M2, după ce un tren defect a rămas blocat în stația Aurel Vlaicu, în sensul de mers spre Piața Unirii

26 sept. 2023
451 Afișari
ALERTĂ | Incident la metrou. Circulație oprită pe Magistrala M2, după ce un tren defect a rămas blocat în stația Aurel Vlaicu, în sensul de mers spre Piața Unirii
ALERTĂ | Incident la metrou. Circulație oprită pe Magistrala M2, după ce un tren defect a rămas blocat în stația Aurel Vlaicu, în sensul de mers spre Piața Unirii | Foto: Agerpres

Un metrou a rămas blocat, în această după-amiază, în stația Aurel Vlaicu.

Un tren a rămas blocat în stația Aurel Vlaicu

Potrivit Antena3.ro, un tren de pe Magistrala 2 a rămas blocat în stația Aurel Vlaicu, iar circulația este oprită.

Trenul s-a defectat și a rămas blocat pe șine în stația de metrou Aurel Vlaicu, pe sensul de mers spre Unirii.

Un alt tren a oprit în urmă cu scurt timp pe cealaltă linie și i-a preluat pe călători cu destinația Berceni.

Probleme la metrou, în stația Gara de Nord, după ce un tren s-a stricat vineri, 22 septembrie

Probleme la metrou au mai avut loc recent, în dimineața zilei de vineri, 22 septembrie. Un tren s-a stricat în apropierea stației de metrou Gara de Nord. Călătorii au fost nevoiți să coboare din tren, fiind ajutați de personalul de specialitate Metrorex.

Trenul defect a fost retras pentru analiză și remedierea defecțiunilor. Circulația trenurilor a fost reluată după 3 ore în condiții normale, mai exact în jurul orei 9:00.

Mesajul Metrorex transmis pe pagina de Facebook în legătură cu incidentul care a avut loc vineri:

Circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile 1 Mai- Basarab2. Între Basarab 2 și Gara de Nord 2 nu se circulă.

Astăzi, în jurul orei 7.05 un tren de metrou s-a defectat în apropierea stației Gara de Nord. Călătorii au fost debarcați cu ajutorul personalului de specialitate Metrorex.

În cel mai scurt timp trenul defect va fi retras pentru analiză și remediere, iar circulația trenurilor la metrou va reluată în condiții normale.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies