ALERTĂ | Incident grav la Aeroportul Otopeni. O femeie a fost găsită plină de sânge într-o toaletă

01 apr. 2023
14709 afișări
ALERTĂ | Incident grav la Aeroportul Otopeni. O femeie a fost găsită plină de sânge într-o toaletă
ALERTĂ | Incident grav la Aeroportul Otopeni. O femeie a fost găsită plină de sânge într-o toaletă. Imagine simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un incident grav s-a petrecut la Aeroportul Otopeni din București, sâmbătă dimineață. O femeie a fost găsită plină de sânge într-o toaletă, în zona terminalului de plecări.

UPDATE, 2 aprilie 2023: IPJ Ilfov a transmis, sâmbătă, comunicatul oficial:

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 11:35, Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în toaleta din incinta terminalului Plecări a Aeroportului Otopeni, a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, prezentând multiple plăgi la nivelul gâtului și antebrațelor, aceasta fiind transportată de urgență la Spitalul Floreasca.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru a stabili situația de fapt și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

O femeie a fost găsită plină de sânge într-o toaletă din Aeroportul Otopeni

Sâmbătă dimineață, 1 aprilie 2023, în zona terminalului plecări de la Aeroportul Otopeni de lângă București, o persoană a intrat în toaletă și a dat alarma în momentul în care a găsit-o pe femeie plină de sânge.

Se pare că femeia era grav rănită. Medicii au ajuns de urgență la fața locului și au transportat-o la spital.

Oamenii legii au deschis o anchetă și realizează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările exacte în care femeia a fost rănită. O ipoteză luată în calcul, în acest caz, ar fi o tentativă de suicid.

Conform unor surse antena3.ro, femeia ar fi rămas blocată într-o cabină din toaletă, iar acolo și-a provocat tăieturi pe brațe. Salvatorii ajunși la fața locului au fost nevoiți să spargă ușa pentru a ajunge la femeie, astfel încât să-i acorde primul ajutor.

Cookies