ALERTĂ | Incendiu puternic în București, la un centru comercial pe strada Câmpul Mare. Linii STB deviate, trafic blocat dinspre Mărgeanului spre Novaci

03 iun. 2024
3357 afișări
ALERTĂ | Incendiu puternic în București, la un centru comercial pe strada Câmpul Mare. Linii STB deviate, trafic blocat dinspre Mărgeanului spre Novaci
ALERTĂ | Incendiu puternic în București, la un centru comercial pe strada Câmpul Mare. Linii STB deviate, trafic blocat dinspre Mărgeanului spre Novaci | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/T. P. - Facebook

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit la un centru comercial din Sectorul 5. La acest moment, la fața locului se află mai multe autospeciale de stingere. Traficul din zona a fost restricționat până la stingerea flăcărilor.

UPDATE: În clădirea respectivă funcționează un magazin, o sală de fitness și o sală de evenimente. Pompierii procedează la decopertarea elementelor de fațadă și acoperiș.

Conform informațiilor transmise de către ȘtirileProTV.ro, a fost afectată o suprafață de aproximativ 40 – 50 metri pătrați.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Incendiu la un centru comercial din Sectorul 5

Conform informații transmise de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat că un incendiu a cuprins un centru comercial aflat pe strada Câmpul Mare din cartierul Rahova.

Acesta le-a transmis celorlalți participanți la trafic că circulația mașinilor a fost oprită dinspre strada Mărgeanului, spre strada Novaci. Iată mesajul:

Incendiu pe strada Câmpul Mare. Arde un centru comercial, e blocata circulația dinspre Mărgeanului spre Novaci. Sunt prezenți Pompierii și poliția.

La acest moment, un total de 12 autospeciale de stingere și trei auto scări au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul.

Din imagini se poate observa că există degajări mari de fum, norul negru fiind vizibil de la mare distanță.

Fumul gros se vede din mai multe zone ale Capitalei | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/F. F. - Facebook
Incendiu în Sectorul 5 din Capitală | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/F. F. – Facebook

STB îi anunță pe călători că trei linii de autobuz care circulă pe strada Mărgeanului au fost deviate din cauza acestui incendiu. Mai precis, este vorba despre liniile 139, 226 și 484. Circulația autobuzelor a fost deviată doar pe sensul de mers spre strada Petre Ispirescu.

Iată mesajul transmis pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Autobuzele liniilor 139, 226 și 484 circulă deviat pe sensul spre Str. Petre Ispirescu, din cauza unui incendiu produs la un imobil de pe Str. Mărgeanului.

Iată și un videoclip de la fața locului:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies