BREAKING | Incendiu puternic în București, în zona Baicului, cu degajări mari de fum | UPDATE: Ard patru case

07 mai 2024
2562 afișări
BREAKING  | Incendiu puternic în București, în zona Baicului, cu degajări mari de fum | UPDATE: Ard patru case
BREAKING | Incendiu puternic în București, cu degajări mari de fum | UPDATE: Ard patru case din zona Baicului | Sursa foto: captură video A3-CNN

Un incendiu puternic a izbucnit în București, în sectorul 2 al Capitalei, pe strada Culea Nicolae (zona Baicului).

UPDATE ora 13:15 – ISU București Ilfov: În urma verificărilor efectuate în spațiile interioare, a fost extrasă o victimă decedată. 

UPDATE ora 12:55 Incendiul a fost localizat; pompierii lucrează la decopertare, pentru a lichida focarele rămase. Din informațiile de până la această oră, cauza incendiului at fi o candelă lăsată aprinsă în casă.

UPDATE ora 12:43 – Incendiul a cuprins 4 case, o persoană a fost găsită carbonizată. Strada pe pe care intervin autospecialele este foarte îngustă și îngreunează eforturile pompierilor.

Mai jos, o imagine de ansamblu, via Google Street View, a străzii Sergent Culea Nicolae, unde s-a produs incendiul.

BREAKING | Incendiu puternic în București, în zona Baicului, cu degajări mari de fum | UPDATE: Ard patru case din zona Baicului
Sursa foto: Google Street View

Știrea inițială:

În incendiu ard o locuinţă şi acoperişul unei a doua clădiri.

Un incendiu puternic a izbucnit în București, în sectorul 2 al Capitalei, pe strada Culea Nicolae (zona Baicului), unde ard o locuinţă şi acoperişul unei a doua clădiri.

ISU B-IF: Intervenim la un incendiu de pe strada Culea Nicolae din București

ISU București-Ilfov transmite, printr-un comunicat citat de News.ro, că, nu sunt înregistrate victime până în acest moment, dar se fac în continuare verificări în spaţiile interioare, în vederea identificării eventualelor persoane surprinse de foc și fum:

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta, situata pe str. Culea Nicolae din Sectorul 2. Incendiul se manifestă cu  degajări mari de fum la o locuinţă tip parter şi la acoperişul celei de-a doua, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp

Intervin 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, 1 autospecială de decarcerare şi 2 ambulanţe SMURD.

STB a anunțat, anterior, că autobuzele liniei 143 sunt blocate pe Strada Baicului, pâna în stația Elecronica, pe sensul spre Arena Națșională, din cauza unui incendiu produs la un imobil din zonă.

Citește și:

 

Cookies