ALERTĂ | Incendiu pe Șoseaua Ștefan cel Mare, unde un magazin a luat foc. Trafic îngreunat

08 dec. 2022
1534 afișări
ALERTĂ | Incendiu pe Șoseaua Ștefan cel Mare, unde un magazin a luat foc. Trafic îngreunat
ALERTĂ | Incendiu pe Șoseaua Ștefan cel Mare, unde un magazin a luat foc. Trafic îngreunat | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu a izbucnit astăzi în București, în jurul ore 09:30, la un magazin de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje alea pompierilor.

Incendiu la un magazin de pe Șoseaua Ștefan cel Mare

Focul a izbucnit la un magazin aflat pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București, vis-a vis de Spitalul Floreasca, după cum transmis persoanele aflate în zonă pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov. 

Magazin se afla la intersecția dintre Strada Polonă și Șoseaua Ștefan cel Mare. La fața locului s-au deplasat mai multe mașini de pompieri. Traficul din zona respectivă a început să se aglomereze considerabil.

Din fericire, în magazin nu se aflau persoane astfel că nu au existat victime.

A luat foc fostul sediul ANAF din Sectorul 5

Noapte trecută, fostul sediu ANAF din Sectorul 5 a fost cuprins de flăcări. Clădirea aflată pe strada Mihai Sebastian a luat foc în jurul orei 00:30, din cauza unor gunoaie ce se aflau la parterul acesteia.

Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul. Pe lângă acestea a intervenit și o autoscară de lucru la înălțime. Suprafața ce a fost afectată de flăcări izbucnite noaptea trecută în București a fost de 50 de metri. Până la stingerea flăcărilor, traficul din zona respectivă a fost restricționat de către forțele de ordine.

Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid și nu s-a extins la blocurile de locuințe din apropiere. Nu au existat victime.

Știre în curs de actualizare.

Cookies