ALERTĂ | Incendiu pe Calea Moșilor din București. Brigada Rutieră le recomandă șoferilor să evite zona | UPDATE

07 apr. 2022
1154 Afișari
ALERTĂ | Incendiu pe Calea Moșilor din București. Brigada Rutieră le recomandă șoferilor să evite zona | UPDATE
ALERTĂ | Incendiu pe Calea Moșilor din București. 10 autospeciale ale pompierilor au ajuns la fața locului. Sursa foto: B365.ro

Un incendiu a izbucnit în centrul Bucureștiului, joi seară. Arde o casă aflată pe Calea Moșilor. 10 autospeciale ale pompierilor au fost trimise la fața locului.

UPDATE, ora 21:45: Incendiul a fost localizat, iar pompierii acționează pentru lichidarea acestuia, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

UPDATE, ora 21:40: Tramvaiele liniilor 16 și 21 sunt blocate pe Calea Moșilor, la Hristo Botev. De asemenea, afectată este și linia cu indicativul 605, potrivit unor informații publicate pe Twitter.

UPDATE, ora 21:30: Pompierii acționează cu 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

Există restricții de trafic pe porțiunea de drum cuprinsă între Strada Paleologu și Bulevardul Hristo Botev. Ținând cont de intervenția pompierilor la fața locului, Brigada Rutieră le recomandă șoferilor:

  • să evite zona respectivă;
  • să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor;
  • să circule în mod prudent.

ALERTĂ | Incendiu pe Calea Moșilor din București

Incendiu în centrul Bucureștiului, joi seară. Sursa foto: B365.ro
Incendiu în centrul Bucureștiului, joi seară. Sursa foto: B365.ro

ISU transmite că intervine pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de tip P+1+M, aflată pe Calea Moșilor din București.

Flăcările au izbucnit la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov transmite că există posibilitatea de propagare.

Pompierii acționează cu 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime, dar și o ambulanță SMURD, potrivit ISUBIF.

10 autospeciale ale pompierilor au ajuns la fața locului

Autoritățile transmit că, până la acest moment, nu sunt persoane rănite.

Misiunea pompierilor este una dificilă din cauza spațiului care este îngust, dar și din cauza liniilor de alimentare cu energie electrică a tramvaielor care circulă în zona Calea Moșilor.

Cookies