ALERTĂ | Incendiu lângă Centura București, banda I spre Chitila fiind restricționată de pompieri. Un alt incendiu, pe DN5 București – Giurgiu, circulație oprită spre Capitală

11 oct. 2023
519 Afișari
ALERTĂ | Incendiu lângă Centura București, banda I spre Chitila fiind restricționată de pompieri. Un alt incendiu, pe DN5 București - Giurgiu, circulație oprită spre Capitală
ALERTĂ | Incendiu lângă Centura București, banda I spre Chitila fiind restricționată de pompieri. Un alt incendiu, pe DN5 București - Giurgiu, circulație oprită spre Capitală. FOTO: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Eduard Opitz

Un incendiu a avut loc lângă Centura București, pe sensul spre Chitila. Mai multe mase sintetice ar fi luat foc, iar pompierii acționează pentru stingerea focului.

Banda 1 spre Chitila este restricționată

Potrivit spuselor unui membru al paginii „Info Trafic București și Ilfov”, un incendiu de mase sintetice a avut loc pe Centura București, în comuna Dragomirești, pe sensul către Chitila.

Pompierii acționează pentru stingerea focului, iar banda 1 spre Chitila este restricționată din această cauză.

Incendiu Centura București
Incendiu Centura București. Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/ Facebook

Momentan nu se cunoaște ora la care traficul va fi reluat spre Chitila sau de la ce a izbucnit incendiul.

O autoutilitară a luat foc pe DN 5

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că circulația spre București este oprită pe DN 5 București – Giurgiu, din cauza unui incendiu izbucnit în zona localității Călugăreni din județul Giurgiu.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, o autoutilitară a luat foc în timpul deplasării, însă, nu a fost rănită nicio persoană.

Pompierii acționează pentru lichidarea focului și, din această cauză, a fost oprită circulația pe sensul spre București. Astfel, se circulă alternativ, pe o singură bandă.

Se estimează reluarea în condiții normale a traficului după ora 18:10.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 5 București-Giurgiu, în zona localității Călugăreni, județul Giurgiu, a izbucnit un incendiu la nivelul unei autoutilitare aflată în deplasare, însă nu au rezultat persoane rănite. Se acționează pentru lichidarea incendiului, astfel că circulația este oprită pe sensul către București, circulându-se alternativ, pe o singură bandă. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Te-ar putea interesa și:

Cookies