BREAKING | Incendiu violent lângă București, la un service auto din Bragadiru. Degajări mari de fum, trasee STB deviate, trafic îngreunat | UPDATE

24 nov. 2023
2305 Afișari
BREAKING | Incendiu violent lângă București, la un service auto din Bragadiru. Degajări mari de fum, trasee STB deviate, trafic îngreunat | UPDATE
BREAKING | Incendiu violent lângă București, la un service auto din Bragadiru. Degajări mari de fum, trasee STB deviate, trafic îngreunat | UPDATE | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu a izbucnit în această dimineața lângă București, în orașul Bragadiru, Ilfov. Din imaginile de la fața locului se poate observă că există degajări foarte mari de fum.

Update ora 12:25: Pompierii ce au intervenit la fața locului au reușit să lichideze flăcările. În total, 10 autospeciale cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului.

4 mașini se aflau în interiorul service-ului, iar acestea au fost și ele cuprinse de flăcări și distruse. Pompierii au transmis că , la începutul intervenției, s-au auzit mici explozii cauzate de combustibilul din vehiculele aflate în clădire.

Update ora 12:00: STB a transmis că trei linii de autobuz sunt blocate din cauza incendiului. Iată mesajul transmis:

Liniile 484, 484B si 485 – blocate pe Str. Diamantului-Ilfov, la capătul de linie Bragadiru Diamantului. Cauză: incendiu produs la un imobil din zonă.

UPDATE ora 11:40: La fața locului au intervenit alte 3 autospeciale de stingere. Autoritățile au transmis că există pericol de explozie, deoarece în interior se află mai multe mașini.

Focul a fost localizat și se acționează pentru lichidarea sa.

UPDATE ora 11:13: Din primele informații oferite de către Antena 3 CNN, se pare că incendiul violent a pornit la un service de lângă Capitală.

Până la acest moment nu au fost înregistrare victime, însă, vizibilitatea pe Șoseaua Alexandria a fost afectată de fumul gros.

La fața locului au intervenit 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Din fericire, nu există victime.

Incendiu lângă București, în Bragadiru

Informația referitoare la acest incendiu a fost dată de către o persoană ce se afla în zona respectivă. Matorul a publicat, cu puțin timp în urmă, două imagini pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

In imaginile făcute publice se poate observa că există degajări foarte pari de fum în zona respectivă. Iată fotografiile:

Incendiu în Bragadirul
Incendiu în Bragadirul | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov
ALERTĂ | Incendiu violent lângă București, la un service din Bragadiru. Sunt degajări mari de fum, trafic îngreunat
Sursa foto: Screenshot A3-CNN
ALERTĂ | Incendiu violent lângă București, la un service din Bragadiru. Sunt degajări mari de fum, trafic îngreunat
Sursa foto: screenshot A3-CNN

Tot conform martorului, se pare că incendiul ar fi izbucnit pe strada Diamantului din Bragadiru, Ilfov. Nu este cunoscut încă motivul care a dus la izbucnirea acestui incendiu.

Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona, pentru a evita ambuteiajele formate din cauza fumul dens ce reduce vizibilitatea.

Cookies