ALERTĂ | Incendiu la un apartament de pe Bd. Gara Obor din București. La fața locului intervin mai multe autospeciale, trafic restricționat. Două linii STB sunt afectate | UPDATE

14 apr. 2024
1515 afișări
ALERTĂ | Incendiu la un apartament de pe Bd. Gara Obor din București. La fața locului intervin mai multe autospeciale, trafic restricționat. Două linii STB sunt afectate | UPDATE
ALERTĂ | Incendiu la un apartament de pe Bd. Gara Obor din București. La fața locului intervin mai multe autospeciale, trafic îngreunat. Două linii STB sunt afectate. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov - Florin Liviu S.

Un incendiu s-a produs la un imobil de pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Mai multe autospeciale se află la fața locului pentru a stinge flăcările.

Troleibuzele liniilor 69 și 85 întorc la Gara Obor, anunță STB.

UPDATE, ora 11:00: O martoră a spus că zona încă este blocată. În plus, Info Trafic România a transmis că 4 persoane au fost transportate la spital și alte 5 persoane sunt evaluate la fața locului.

UPDATE, ora 10:20: STB a transmis că troleibuzele liniilor 69 și 85 circulă deviat, la capătul de linie Arena Națională. Traficul este restricționat pe Bulevardul Gării Obor din cauza incendiului:

Troleibuzele liniilor 69 și 85 circulă deviat, la capătul de linie Arena Națională. Cauza: trafic restricționat pe bd. Gării Obor (incendiu).

Incendiu la etajul 3 al unui bloc de pe Bd. Gara Obor

Info Trafic România a anunțat prin intermediul grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” că un incendiu s-a produs la un apartament de la etajul 3 al unui bloc de pe Bd. Gara Obor.

La sosirea pompierilor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și cu degajări de fum, în incinta apartamentului, cu extindere la fațada clădirii.

Fumul s-a degajat pe casa scării și a patruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare.

Locatarii clădiri au fost evacuați cu ajutorul autoscării, iar trei dintre ei primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 2 autospeciale de descarcerare şi 5 ambulanțe SMURD.

Momentan nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

Traficul este îngreunat.

Liniile 69 și 85 întorc la Gara Obor, anunță STB

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători că liniile 69 și 85 întorc la Gara Obor din cauza pompierilor care acționează pentru stingerea incendiului respectiv:

Troleibuzele liniilor 69 și 85 întorc la Gara Obor. Cauza: incendiu imobil pe bd. Gara Obor.

Te-ar putea interesa și:

Cookies