ALERTĂ | Incendiu la o anexă lipită de Opera Națională București. Instituția așteaptă concluziile anchetei UPDATE

04 aug. 2022
416 Afișari
ALERTĂ | Incendiu la o anexă lipită de Opera Națională București. Instituția așteaptă concluziile anchetei UPDATE
ALERTĂ | Incendiu la o anexă lipită de Opera Națională București. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor | Sursă foto: Facebook: ISU Bucuresti-Ilfov

Un incendiu s-a produs în această după-amiază la o anexă de este lipită de Opera Națională București de pe Calea Plevnei. Pompierii se află a fața locului și încearcă și stingă flăcările.

UPDATE, ora 17:44: Opera Națională București (ONB) a transmis un comunicat de presă în care spune că nu au existat victime, iar magubele materiale sunt nesemnificative.

ONB așteaptă concluziile anchetei

„În cursul acestei zile, în curtea interioară a Operei Naționale București a izbucnit un incendiu care a afectat una dintre magaziile exterioare, destinate serviciului PSI.

Din fericire, nu a existat nicio victimă, iar pagubele materiale sunt nesemnificative. Cei mai mulți angajați ai ONB se află zilele acestea în concediu, iar zona respectivă este ferită de accesul persoanelor.

Incediul a fost stins cu rapiditate și nu s-a extins către clădirea ONB.

Mulțumim pentru profesionalism atât colegilor noștri, cât și pompierilor care au intervenit cu maximă promptitudine!

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili condițiile în care a izbucnit acest incendiu. Așteptăm concluziile anchetei”, au transmis reprezentanţii Operei Naţionale București.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU București-Ilfov, în interiorul anexei cuprinsă de flăcări se aflau elemente de mobilier, anvelope, stingătoare de incendiu, mase plastice. Totodată, în spatele anexei, depozitate în spaţiu deschis, se aflau alte elemente de decor (schele metalice şi material lemnos).

Incendiu la o anexă lipită de Opera Națională București

În această după amiază a luat foc o anexă lipită de Opera Națională din București. În interiorul respectivei construcții de află mase plastice, mobilă, anvelope dau si stingătoare de incendiu, conform Antena 3.

De asemenea, în spatele anexei respective erau depozitate mai multe elemente de decor, precum schele metalice și materiale lemnoase.

La fața locului se află patru autospeciale de stingere ce încearcă să lichideze incendiul.

Conform primelor informații fumul a pătruns și în clădirea Operei. Echipele aflate la fața locului verifică fiecare încăpere.

Cookies