ALERTĂ | Incendiu la Afi Cotroceni. Oamenii au fost evacuați din mall, traficul rutier în zonă este deviat | VIDEO

25 iun. 2024
21865 afișări
ALERTĂ | Incendiu la Afi Cotroceni. Oamenii au fost evacuați din mall, traficul rutier în zonă este deviat | VIDEO
ALERTĂ | Incendiu la Afi Cotroceni. Oamenii au fost evacuați din mall, traficul rutier în zonă este deviat | Sursă foto: ISU București-Ilfov - Facebook

Un incendiu a izbucnit în urmă cu scurt timp la Afi Cotroceni. Oamenii care se aflau în mall au fost evacuați de urgență, traficul din zonă este deviat.

Incendiu la Afi Cotroceni, marți după-amiază

Marți, 25 iunie 2024, o alarmă de incendiu a izbucnit la Afi Cotroceni, în jurul orei 14:40. Oamenii care se aflau în mall în acel moment au auzit în boxe un mesaj prin care li s-a spus să evacueze clădirea cu calm.

De urgență, au fost ridicate barierele parcării, astfel încât oamenii care se aflau în mall să iasă cât mai repede.

Un polițist se află la fața locului și dirijează traficul, astfel încât șoferii care părăsesc parcarea să iasă în siguranță.

La fața locului au ajuns de urgență și mai multe mașini de pompieri, dar și poliția locală, potrivit oficiuldestiri.ro. Oamenii legii au blocat traficul din fața mall-ului, astfel încât să lase cale liberă mașinilor de intervenție și pentru a ajuta pietonii să iasă din Afi Cotroceni.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a spus pe grupul de Facebook că, în momentul în care au pornit alarmele, oamenii care se aflau în mall nu au băgat în seamă anunțul:

Eram în mall la momentul pornirii alarmelor și a anunțurilor de calm și evacuare. Nimeni, dar absolut nimeni nu băga în seamă nici alarmele nici anunțurile vocale de evacuare. Părea ca un exercițiu, dacă te luai dupa reacția oamenilor. Cu toate astea, am părăsit imediat mall-ul. Ciudat popor suntem. Dacă nici dupa Colectiv nu învățăm nimic, a spus Flaviu A.

VIDEO

Sursa video: TikTok

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies