ALERTĂ | Incendiu într-un bloc pe Șoseaua Pantelimon din București. Un om a murit

25 nov. 2022
7718 afișări
ALERTĂ | Incendiu într-un bloc pe Șoseaua Pantelimon din București. Un om a murit
ALERTĂ | Incendiu într-un bloc pe Șoseaua Pantelimon din București. Un om a intrat în stop cardio-respirator | Sursă foto: Facebook- Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu a izbucnit în această dimineață pe Șoseaua Pantelimon din București. Incidentul s-a petrecut la etajul 10 al unui bloc.

UPDATE ora 09:00: Din păcate, un om a murit în urma incendiului. Se para ca ar fi vorba despre un bărbat vârstnic. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu l-au mai putut salva.

Nu se știe încă de la ce a izbucnit incendiul din garsoniera respectivă. Celelalte 6 persoane evacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiu într-un bloc pe Șoseaua Pantelimon din București

Incendiul a izbucnit în jurul orei 07:00 pe Șoseaua Pantelimon din București. flăcările au izbucnit la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona respectivă.

Conform Antena 3, pentru a se putea asigura siguranța cetățenilor, 6 persoane au fost evacuate din clădire. La fața locului s-au prezentat mai multe autospeciale de stingere, echipaje SMURD și poliția.

Echipele de intervenție au reușit deja să stingă incendiul. Din nefericire, în urma acestui incident un om a intrat în stop cardio-respirator.

Traficul din zonă este îngreunat, iar șoferilor le este recomandat să evite pe cât posibil zona.

Știre în curs de actualizare.

Cookies