ALERTĂ | Incendiu în intersecția Str. Constantin Belu X Str. Petricani din București. Pompierii acționează pentru stingerea focului. Trafic îngreunat

09 nov. 2023
696 Afișari
ALERTĂ | Incendiu în intersecția Str. Constantin Belu X Str. Petricani din București. Pompierii acționează pentru stingerea focului. Trafic îngreunat
ALERTĂ | Incendiu în intersecția Str. Constantin Belu X Str. Petricani din București. Pompierii acționează pentru stingerea focului. Trafic îngreunat | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu a izbucnit la o clădire din apropierea intersecției Str. Constantin Belu cu Str. Petricani din București. Mai multe autospeciale de stingere acționează la fața locului.

Nu se știe de la ce a izbucnit incendiul

Potrivit spuselor unui martor al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, un incendiu a izbucnit în intersecția străzii Constantin Belu cu strada Petricani, la o clădire. Însă, cauza izbucnirii este, momentan, necunoscută.

La fața locului acționează două autospeciale de stingere incendii și două ambulanțe. Martorul nu a spus că ar fi fost cineva rănit din cauza focului.

În zonă s-a format un fum destul de dens care ar fi putut afecta vizibilitatea șoferilor.

Potrivit imaginii publicate, traficul este îngreunat în zona respectivă din cauza pompierilor care acționează pentru stingerea focului.

Alte incendii izbucnite recent

Miercuri, 8 noiembrie 2023, un incendiu a izbucnit la un imobil de pe Str. Dezrobirii din București. Din cauza evenimentului neplăcut, autobuzele liniilor 106 și 434 au circulat deviat spre Cartier Roșu, respectiv Chiajna.

Autobuzele au circulat deviat aproape două ore, potrivit informațiilor transmise de Societatea de Transport București (STB):

Autobuzele liniilor 106 și 434 circulă deviat pe sensul spre Cartier Roșu, respectiv spre Chiajna. Cauza: incendiu produs la un imobil de pe Str. Dezrobirii.

Liniile 106 și 434 funcționează normal pe Str. Dezrobirii. Deviere: 130 de minute (12:10-14:20).

Un alt incendiu a izbucnit la începutul lunii noiembrie, la un imobil situat pe Șoseaua Chitilei, pe sensul către Pod Constanța.

Pompierii s-au deplasat rapid la fața locului pentru a se asigura că focul nu se extinde și la celelalte clădiri. Totodată, polițiștii au dirijat traficul rutier în zona afectată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies