ALERTĂ | Incendiu în București, arde o casă pe șoseaua Sălaj din Sectorul 5. Martor: Multe autospeciale de pompieri, circulația e redirecționată

02 aug. 2023
429 Afișari
ALERTĂ | Incendiu în București, arde o casă pe șoseaua Sălaj din Sectorul 5. Martor: Multe autospeciale de pompieri, circulația e redirecționată
ALERTĂ | Incendiu în București, arde o casă pe șoseaua Sălaj din Sectorul 5. Martor: Multe autospeciale de pompieri, circulația e redirecționată | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Șoseaua Sălaj este blocată până la intersecția cu Dacia din cauza unui incendiu care s-ar fi produs la etajul unei case din zona respectivă.

Polițiștii redirecționează circulația

Un incediu ar fi avut loc la etajul unei case în Sectorul 5 al Capitalei, pe Șoseaua Sălaj. La fața locului s-au prezentat echipaje de poliție, pompieri și SMURD.

Șoseaua Sălaj este blocată până la intersecția cu Dacia, potrivit spuselor unei martore, care a povestit cele întâmplate pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Femeia a mai spus că circulația este redirecționată de către polițiști în zona respectivă:

Șoseaua Sălaj este blocată pana la intersecția cu DACIA.
A luat foc un etaj al unei case.
Mașini de pompieri și poliție. Redirecționează circulația.” 

Momentan nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

Incendiu violent în Sectorul 5, în urmă cu câteva zile

Un incendiu violent a avut loc în urmă cu doar câteva zile în Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Petre Ispirescu. Un fost restaurant a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au intervenit de urgență.

Potrivit informațiilor oficiale ale ISU B-IF, o clădire dezafectată (fost restaurant) a fost cuprinsă de flăcări, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

Flăcările s-au răspândit rapid, iar martorii au declarat că înainte de izbucnirea incendiului au auzit mai multe bubuituri.

Opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, au fost puse în alertă.

În cursul intervenției, pompierii au identificat o persoană care ar fi stat în restaurantul dezafectat, ce a fost rănită, cu arsuri la nivelul feței. Cadrele medicale i-au acordat asistența medicală la fața locului. Nu au existat alte victime.

Te-ar putea interesa și:

Cookies