ALERTĂ | Incendiu grav în zona Glina. A fost emisă avertizare RO-ALERT, fumul poate fi văzut de la distanță

18 aug. 2023
755 afișări
ALERTĂ | Incendiu grav în zona Glina. A fost emisă avertizare RO-ALERT, fumul poate fi văzut de la distanță
ALERTĂ | Incendiu grav în zona Glina. A fost emisă avertizare RO-ALERT, fumul poate fi văzut de la distanță. Sursa foto: Realitatea

Un incendiu grav s-a petrecut vineri seară lângă București, în localitatea Glina. Fumul împrăștiat de flăcări s-a ridicat într-o coloană imensă, ce poate fi zărită de la mare distanță. În acest moment intervin la fața locului mai multe echipaje de pompieri pentru stingerea focului. De asemenea, autoritățile au emis o avertizare RO-ALERT.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară în localitatea Glina de la marginea Bucureștiului. O hală din curtea unui complex a luat foc iar incendiul este alimentat de masele plastice și de cartonul din interior. Fumul eliminat poate fi toxic, iar degajările sunt puternice, fiind vizibile de la distanță. Potrivit ISU București-Ilfov, nu există riscul ca flăcările să se propage.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit in localitatea Glina, Soseaua Libertatii. Ard mase plastice si carton in interiorul halei, cu degajari mari de fum, fara pericol de propagare,” a transmis ISU București – Ilfov.

ALERTĂ | Incendiu grav în zona Glina. A fost emisă avertizare RO-ALERT, fumul poate fi văzut de la distanță

Pentru a pune în temă locuitorii din zonă, autoritățile au transmis pe telefoanele mobile o avertizare de tip RO-ALERT, mesajul transmis fiind următorul:

”INCENDIU major cu degajari mari de fum produs la depozit – zona Soseaua Libertatii, Glina. Ocoliti/ evitati zona. Lasati libere caile de acces pentru fortele de interventie.
Respectati recomandarile dispuse de autoritati.
MAJOR FIRE with heavy smoke emissions occurred at warehouse
area Soseaua Libertatii, Glina.
Avoid the area. Free the way for the intervention forces. Follow the recommendations of the authorities.
Accesati/Visit/www.fiipregatit.ro.
ISUBIF”

Nu în ultimul rând, au fost afectate și 2 camioane parcate în apropierea halei, însă din fericire nu s-au înregistrat victime.

CITEȘTE ȘI

E-Distribuție Muntenia: Se întrerupe curentul în București, Giurgiu și Ilfov. Lista străzilor afectate în perioada 21-25 august

Un stol de trotinete a aterizat perfect pe un trotuar din București. Supărat, un bărbat întreabă pe internet: „Măi, care lași fiarele astea aici?”

Bâz-bâz! În București începe al 11-lea tratament împotriva țânțarilor din acest sezon. Primăria Capitalei: se intervine în toate sectoarele

Cookies