ALERTĂ | Incendiu auto pe Autostrada A1: O remorcă a luat foc în apropiere de Ciorogârla. Centrul Infotrafic: Circulația este oprită pe sensul spre București

19 oct. 2024
543 afișări
ALERTĂ | Incendiu auto pe Autostrada A1: O remorcă a luat foc în apropiere de Ciorogârla. Centrul Infotrafic: Circulația este oprită pe sensul spre București
ALERTĂ | Incendiu auto pe Autostrada A1: O remorcă a luat foc în apropiere de Ciorogârla. Centrul Infotrafic: Circulația este oprită pe sensul spre București | Sursă foto: Captură Facebook-Info Trafic București și Ilfov/ Info Trafic A1 București-Pitești

Traficul este oprit la acest moment pe Autostrada A1 București – Pitești, sensul de mers către Capitală, din pricina unui incendiu auto. O remorcă a unui camion a fost cuprinsă de flăcări în zona localității Ciorogârla, Ilfov, anunță autoritățile ajunse la fața locului.

Trafic blocat pe A1, spre București, din cauza unui incendiu auto

Incendiul a izbucnit cu puțin timp în urmă, în jurul orei 14:45, conform informațiilor transmise de Centrul Infotrafic din cadrul Inspector Inspectoratul General al Poliției Române. Mai precis, remorca unui camion a fost cuprinsă de flăcăi, pe Autostrăzii A1 București-Pitești, în zona localității Ciorogârla.

Vehiculul cuprins de flăcări de află pe sensul de mers către București. Echipajele de poliție și de pompieri se află deja la fața locului și încearcă să stingă focul. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, acesta fiind vizibil de la distanță mare.

Din fericire, nu au existat victime:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 București-Pitești, la kilometrul 14, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs un incendiu asupra unei remorci, fără victime.

Pentru a permite intervenția autorităților, traficul rutieră către Capitală a fost complet oprit, pe toate benzile de circulație. În ceea ce privește sensul opus de mers, acesta începe să se aglomereze.

Circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către București, valorile de trafic fiind în creștere.

Circumstanțele în care a izbucnit incendiul nu sunt cunoscute la acest moment. Acestea vor fi stabilite în urma cercetărilor executate la fața locului.

Autoritățile au transmis că, cel mai probabil, circulația va fi reluată în condiții normale după ora 15:30. La acest moment, șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona, pentru a evita ambuteiajele.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies