ALERTĂ | Incediu în nordul Bucureștiului, arde un apartament dintr-un bloc nou. Trafic îngreunat pe Bulevardul Pipera, imediat după stația STB

30 nov. 2023
588 Afișari
ALERTĂ | Incediu în nordul Bucureștiului, arde un apartament dintr-un bloc nou. Trafic îngreunat pe Bulevardul Pipera, imediat după stația STB
ALERTĂ | Incediu în nordul Bucureștiului, arde un apartament dintr-un bloc nou. Trafic îngreunat pe Bulevardul Pipera, imediat dupa stația STB | Foto: B365.ro

Un apartament dintr-un bloc de pe Bulevardul Pipera din București a luat foc. Pompierii se află la fața locului pentru a lichida incendiul.

Incendiu într-un apartament de pe Bd. Pipera

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, a transmis, în jurul orei 12:45, că un incendiu s-a produs într-un apartament dintr-un bloc de pe Bulevardul Pipera. Zona este mai aglomerată decât în mod normal din cauza intervenției echipajelor de pompieri.

Bd. Pipera, imediat dupa statia STB 112. Zona aglomerata.

Până în acest moment nu se știe care sunt pagubele sau dacă există victime.

În tot acest timp, agenți de poliție dirijează traficul în zonă.

Incendiul a afectat o suprafață de 20 mp

Potrivit Antena3.ro, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Salvatorii au evacuat un număr de 20 de persoane din imobil.

În cele din urmă, incendiul a fost localizat pe o terasă, acolo unde ardeau materiale textile. Pompierii au reușit să stingă flăcările și locatarilor li s-a permis să reintre în clădire.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov a transmis următoarele:

În urmă cu puțin timp, am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din str. Zăgazului.

Echipele de pompieri au pătruns în apartament, unde incendiul s-a manifestat la materiale textile, pe terasă.

Din exterior, am intervenit de la înălțime, utilizând o autoscară.

Nu există posibilitatea de propagare. Au fost alertate 6 autospeciale de stingere, echipaje SMURD, utilaje de descarcerare și o autoscară și Detașamentul Special de Salvatori.

Incendiul a fost lichidat iar suprafața afectată este de 20 mp. În timpul intervenției, au fost evacuate 20 de persoane.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies