ALERTĂ | Incediu în București, la o clădire de pe strada Călușei din Sectorul 2. Degajări mari de fum, o persoană asistată medical, trafic blocat | UPDATE

20 mai 2024
858 afișări
ALERTĂ | Incediu în București, la o clădire de pe strada Călușei din Sectorul 2. Degajări mari de fum, o persoană asistată medical, trafic blocat | UPDATE
ALERTĂ | Incediu în București, la o clădire de pe strada Călușei din Sectorul 2. Trafic blocat | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, în București.

UPDATE: Incendiul de pe strada Călușei a fost localizat, anunță ISU Bucuirești-Ilfov:

La misiunea de pe strada Căluşei, incendiul este localizat. Au fost evacuate 2 persoane dintr-o locuinţă învecinată, dintre care o victimă expusă la fum a fost asistată medical de către echipajele de la faţa locului.

Știrea inițală:

Un bucureștean anunță, în comunitatea „Info Trafic București și Ilfov”, că arde o clădire de pe Strada Călușei din Sectorul 2.

ISU București-Ilfov a anunțat, printr-un comunicat citat de News.ro, că se intervine pentru stingerea focului cu mai multe echipaje:

Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la o casă,  pe strada Căluşei, din Sectorul 2 al municipiului Bucureşti. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Din cauza incendiului, traficul este blocat.

ALERTĂ | Incediu în București, la o clădire de pe strada Călușei din Sectorul 2. Trafic blocat
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfpv/Facebook

În acest moment, moment nu se știe cu exactitate care este cauza incendiului de pe Strada Călușei din București.
La fata locului se afla deja mai mult echipaje de Pompieri.

Strada Călușei se găsește pe lângă Calea Moșilor.

Știre în curs de actualizare.

Intervenții ISU B – IF

În perioada 17.05.2024, ora 06:00 – 20.05.2024, ora 06:00, pompierii din cadrul ISU B – IF au intervenit pentru gestionarea a 1047 de situații de uergență, produse în Municipiul București.

Ponderea cea mai mare a numărului de intervenții e reprezentată de cazurile pentru acordarea primului ajutor calificat, în număr de 865. În perioada menționată, pompierii au intervenit pentru stingerea a 23 de incendii și pentru soluționarea altor 159 de solicitări diverse precum: salvare animale, deblocare din medii ostile vieții etc.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies