ALERTĂ | Încă unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București. Bilanțul catastrofei ajunge la 5 morți

05 sept. 2023
151 afișări
ALERTĂ | Încă unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București. Bilanțul catastrofei ajunge la 5 morți
ALERTĂ | Încă unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București. Bilanțul catastrofei ajunge la 5 morți. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministerul Sănătății a anunțat că încă unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit, marți dimineață, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București. Bilanțul tragediei a ajuns la 5 decese.

Încă unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București

Marți dimineață, 5 septembrie 2023, Ministerul Sănătății a informat că încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”.

Încă de la începutul internării, acesta se afla în stare foarte gravă, cu arsuri de peste 90% pe suprafața corporală:

În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% pe suprafața corporală, transmite Ministerul Sănătății, potrivit Agerpres.

În urma exploziilor de la Crevedia, bilanțul catastrofei a ajuns la 5 decese. În prezent, în spitalele din Capitală sunt internați 14 răniți. De asemenea, în spitalele din străinătate sunt internați 12 pacienți, dintre care 5 sunt intubați și ventilați mecanic.

Al patrulea deces după exploziile de la Crevedia a fost anunțat luni dimineață, 4 septembrie, fiind vorba de un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Acesta a murit la Spitalul Floreasca. Ministerul Sănătății a transmis condoleanțe familiei.

Pe același subiect:

Cookies