ALERTĂ | Încă unul dintre răniţii în exploziile de la Crevedia a murit în Spitalul Floreasca din Bucureşti. Bilanțul dezastrului ajunge la 3 morți, 57 de răniți

31 aug. 2023
351 Afișari
ALERTĂ | Încă unul dintre răniţii în exploziile de la Crevedia a murit în Spitalul Floreasca din Bucureşti. Bilanțul dezastrului ajunge la 3 morți, 57 de răniți
ALERTĂ | Încă unul dintre răniţii în exploziile de la Crevedia a murit în Spitalul Floreasca din Bucureşti. Bilanțul dezastrului ajunge la 3 morți, 57 de răniți | Foto: Inquam Photos/Ocrav Ganea

Încă unul dintre zecile de oameni răniți în exploziile catastrofale de la stația GPL ilegală de la Crevedia a murit.

Este vorba despre un rănit care era internat la Spitalul Floreasca din București și care suferise  arsuri pe aproape 90% din suprafața corpului.

Moartea a fost anunțată, printr-un comunicat citat de Hotnews, de către Ministerul Sănătății:

În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație.  Adresăm compasiunea noastră familiei. 

Numărul deceselor în urma exploziilor catastrofale de la Crevedia ajunge, astfel, la trei.

La cel mai recent bilanț oficial, care a fost făcut public miercuri, autoritățile anunțau că patru dintre răniții în dubla explozie produsă sâmbătă seară la stația GPL ilegală de la 30 nde kilometri de București sunt în continuare în stare critică.

Trei dintre acești răniți în stare gravă au fost  internați în spitale din București, iar unul a fost transferat în Italia, la Milano.

Alți 22 de răniți sunt în stare medie sau ușoară și sunt internați în spitale din țară, în timp ce numărul pacienților externați după ceau fost  răniți în incendiu a crescut, tot potrivit celui mai recent bilanț, la 19.

Pe același subiect:

 

Cookies