ALERTĂ | Încă un tramvai s-a stricat pe traseu în București. STB: Linia 1, blocată pe Șoseaua Ștefan cel Mare | UPDATE: Circulația a fost reluată

22 iun. 2023
379 afișări
ALERTĂ | Încă un tramvai s-a stricat pe traseu în București. STB: Linia 1, blocată pe Șoseaua Ștefan cel Mare | UPDATE: Circulația a fost reluată
ALERTĂ | Încă un tramvai s-a stricat pe traseu în București. STB: Linia 1 e blocată pe Șoseaua Ștefan cel Mare

UPDATE –  Circulația a fost reluată pe linia 1.

Comunicatul STB:

Linia 1 funcționează normal pe Șos. Ștefan cel Mare. Blocare și deviere: 38 de minute (09:30-10:08).

„Un tramvai s-a stricat pe traseu” a devenit ceva obișnuit în viața cotidiană a Bucureștiului.

S-a întâmplat și azi și, așa cum se întâmplă de fiecare dată, când un tramvai se strică-n drum, se produc aproape instantaneu blocaje atât în circulația tramvaielor, cât și în traficul rutier.

Cu puțin timp în urmă ( la aprox: 9:30), STB anunța, pe contul său de Twitter:

Linia 1 – blocată pe Șos. Ștefan cel Mare, după stația Dr. Grozovici, pe sensul spre Banu Manta. Cauza: defecțiune.

Banalitatea lui „Tramvai stricat pe traseu” – ce reclamă sindicaliștii STB

Recent, un lider sindical STB spunea că una din marile probleme e lipsa pieselor de schimb pentru tramvaiele vechi și că mecanicii Societății de Transport București „nu mai știu ce să inventeze ca să le pună pe șine”

Liderul Sindicatului Transpublic STB, filiala Bucureștii Noi, Florian Buzalin, declara, pentru Gândul, că situația din depouri e complicată, că foarte multe tramvaie din flotă circulă prin București la limită, cu cârpeli: 

Problema cea mare este cu partea de întreținere, cu lipsa pieselor în depou. Este vorba de tramvaiele refăcute la URAC, de modelele V3A modernizate. Băieții de la întreținere sunt foarte supărați, nu mai știu ce să inventeze ca să le pună pe șine, pentru că nu au ce piese să le pună. Mai ales că la mine în depou, în Bucureștii Noi, au adus vagoane refăcute la URAC, dar piese zero.

Știre în curs de actualizare.

Îți recomandăm să citești și:

 

 

Cookies