ARHIVA B365

ALERTĂ FALSĂ ÎN LUGOJ. Presupusa grenadă era un obiect din plastic, folosit la reparaţii

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, luni seară, corespondentului mediafax.ro, că obiectul descoperit pe unul dintre birourile băncii din Lugoj este din plastic şi ar fi fost folosit la repararea unor imprimante şi multifuncţionale.

”În urma primelor investigaţii, se pare că este vorba de un obiect din plastic, care ar fi fost folosit la repararea unor imprimante şi multifuncţionale, la care au lucrat nişte specialişti în cursul zilei de luni la respectiva bancă. Obiectul a fost ridicat şi va fi supus unor expertize tehnice, iar apoi va fi distrus. Circulaţia rutieră din zonă a fost reluată, iar în scurt timp vor pleca din sediul băncii şi specialiştii pirotehnişti”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, declara că în sediul unei bănci din zona centrală a municipiului Lugoj a fost descoperită o grenadă pe unul dintre birouri.

foto: lugojinfo.ro

”Se pare că este vorba de o grenadă, nu ştim exact ce fel de grenadă, care a fost aşezată pe un birou al Băncii Carpatica din Lugoj. La faţa locului, ISU a trimis o maşină cu apă şi spumă şi o ambulanţă”, a declarat Bogdan Mutu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene (IPJ) Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că specialiştii care se deplasează la faţa locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

”Agentul unei unităţi bancare a sesizat Poliţia că pe un birou din interiorul agenţiei se află un obiect suspect. Urmează ca specialiştii care se deplasează la faţa locului să stabilească exact despre ce este vorba”, a afirmat Mirela Drăghicioiu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button