Alertă în Colentina, SRI a intervenit. Circulația tramvaielor, blocată în zona Obor după descoperirea unei genți suspecte într-o stație

27 sept. 2021
617 Afișari
Alertă în Colentina, SRI a intervenit. Circulația tramvaielor, blocată în zona Obor după descoperirea unei genți suspecte într-o stație

Alertă în cartierul Colentina, din Sectorul 2, acolo unde SRI a intervenit de urgență privind o falsă amenințare cu bombă. Circulația tramvaielor a fost blocată în zona Obor după descoperirea unei genți suspecte într-o stație și anunțată prin 112. Din fericire era vorba de o geantă cu produse cosmetice și totul a revenit la normal.

Alertă luni în București, mai exact în Sectorul 2, după ce circulația tramvaielor a fost blocată în zona Colentina timp de zeci de minute. Se pare că o femeie a sesizat o geantă suspectă într-o stație de tramvai de pe linia 21, iar traficul cu aceste mijloace de transport în comun a fost sistat imediat.

Tramvaie blocate duoă ce o geantă a fost abandonată într-o stație de 21

Circulația tramvaielor, blocată luni la prânz în zona cartierului Colentina din Sectorul 2. O femeie a sesizat poliția luni după-amiază cu privire la o geantă metalică de mici dimensiuni care a fost bandonată în stația tramvaiului nr. 21. Informația a fost confirmată de surse din Poliția Capitalei pentru G4Media.ro. La fața locului s-a deplasat de urgență o echipa pirotehnică din cadrul SIIAS, iar  circulația tramvaielor de pe această linie a fost blocată imediat.

SRI a participat la intervenția cu privire la bagajul suspect

Din fericire a fost vorba de o alarmă falsă, iar în momentul când a fost deschisă cutia s-a drescoperit că nu era nimic suspect în ea. Totuși, serviciile secrete din România, mai exact SRI, au urmat protocolul pentru astfel de situații și au făcut totul ca la carte. Ulterior au anunțat că ar fi fost vorba de fapt de o alarmă falsă, iar circulația tramvaiului a fost reluată în cel mai scrurt timp.

Anunțul SRI dupa incidentul de luni după amiază

Serviciul Român de Informații a comunicat oficial că a avut loc o intervenție în zona Colentina, însă a fost vorba doar de o alarmă falsă.

„În urma unui apel la 112, a fost sesizat un bagaj suspect, in sectorul 2, intr o statie de tramvai. La fata locului a fost solicitata si o echipa pirotehnica a SRI, care a pus in aplicare procedurile standard de inspectare a bagajului abandonat. Nu au rezultat elemente de interes pirotehnic.”, a transmis SRI.

Mai mult, G4media spune că, potrivit unor surse din anchetă, în bagaj se aflau produse cosmetice.

Cookies