Disperare la Primăria lui Vanghelie: Doi bărbaţi au vrut să îşi dea foc, unul a murit

de:
10 sept. 2012
0 afișări
Disperare la Primăria lui Vanghelie: Doi bărbaţi au vrut să îşi dea foc, unul a murit

Scandalul a izbucnit, luni, în jurul orei prânzului, în faţa sediului Primăriei Sectorului 5. Doi bărbaţi, în vârstă de peste 50 de ani, locuitori ai zonei administrative conduse de Marian Vanghelie, au venit înarmaţi cu butelii pe gaz, au pornit focul cu un aprinzător şi au ameninţat că se autoincendiază, dacă nu reuşesc să discute cu un reprezentant al Primăriei Sectorului 5, informează România TV.

Protestatarii erau nemulţumiţi că, de mai bine de un an, au încercat să intre în audienţă la Marian Vanghelie, dar nu au reuşit. Cei doi spun că au lucrat la o firmă de construcţii angajată de Primăria Sectorului 5 pentru a lucra la blocuri, dar nu şi-au primit banii pe munca prestată. Deşi se zbat de un an să obţină o soluţionare şi o audienţă la primarul Sectorului 5, ei nu au reuşit să îşi rezolve problemele sau să intre în audienţă la Primăria Sectorului 5.

Primarul Marian Vanghelie, de altfel, nu primeşte cetăţenii în audienţe, fiind foarte rar prezent la Primărie.

Unul dintre protestatari, care avea o sticlă cu benzină asupra sa, s-a stropit cu benzină, însă forţele de ordine au reuşit să ţină situaţia sub control.

Poliţiştii au ieşit din sediul Primăriei Sectorului 5, i-au imobilizat pe cei doi, iar pompierii au intervenit cu apă pentru a opri focul aprins la o butelie. Poliţiştii au reuşit să închidă şi buteliile pentru a preveni o situaţie de amploare.

Cu toate acestea, unuia dintre bărbaţi i s+a făcut rău, intrând în şoc cardio-respirator. Încercările echipajului SMURD de a-l resuscita au fost fără efect. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Colţea, dar după 30 de minute de tentative de resuscitare, a fost declarat decesul. Se pare că bărbatul avea afecţiuni mai vechi, fiind diabetic şi suferind de hipertensiune, ba chiar suferise un infarct, în trecut.

Citeşte şi: Vreţi să intraţi în audienţă la primarul de sector? Luaţi-vă gândul!

Cookies