Alertă în București. Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Sunați la 112 dacă îl vedeți

19 mai 2023
717 Afișari
Alertă în București. Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Sunați la 112 dacă îl vedeți
Alertă în București. Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Sunați la 112 dacă îl vedeți. Sursa foto: captură/ antena3.ro.

Autoritățile din București sunt în alertă după ce un deținut a evadat de la Penitenciarul Rahova. Gardienii au descoperit vineri dimineață că bărbatul nu se mai afla acolo.

Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat

În această dimineață, s-a constat că, deținutul Moloșag Cristian, în vârstă de 34 de ani, fiind condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, clasificat în regim deschis, fără supraveghere, a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, transmit reprezentanții Penitenciarului Rahova, potrivit antena3.ro.

În momentul în care este părăsit locul de deținere fără autorizație, autoritățile consideră că a avut loc infracțiunea de evadare, iar aceasta se pedepsește potrivit prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Semnalmentele deținutului:

  • are înălțimea de 1,84 m,
  • statură atletică,
  • ochi albaștri,
  • sprâncene arcuite,
  • față ovală,
  • ten deschis,
  • păr blond,
  • mai multe tatuaje,
  • la momentul părăsirii Penitenciarului Rahova era îmbrăcat cu un tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră.

Sunați la 112 dacă îl vedeți

Sursa foto: captură/ antena3.ro
Sursa foto: captură/ antena3.ro

Oricine deține informații despre această persoană, este rugat să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe Penitenciarul București-Rahova, la numerele de telefon 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

Cookies