Alertă în București! Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2: Băiatul de 11 ani a ajuns la spital UPDATE

17 iun. 2021
485 Afișari
Alertă în București! Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2: Băiatul de 11 ani a ajuns la spital UPDATE

Un copil a căzut joi, 17 iunie, de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Copilul a fost ulterior preluat de o ambulanță și transportat la spital.

UPDATE:

Incidentul a avut loc în zona Colentina din București. Un băiat în vârstă de 11 ani a alunecat de pe marginea balconului, de la etajul 6.

Copilul a fost stabilizat şi dus la Spitalul Grigore Alexandrescu unde i se oferă îngrijiri medicale. Este conştient şi din primele informații ar avea o fractură de femur. Părinţii l-au însoțit la spital.

În aceste momente, cercetarea la faţa locului este în plină desfăşurare, fiind efectuată de către poliţiştii Secţiei 7. Antena 3 spune că acesta ar suferi de autism. Starea sa de sănătate este una stabiliă.

Anunțul Poliției

„Astăzi, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din sectorul 2. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunțat Poliția Capitalei.

Au fost declanșate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu amănunte.

Cookies