Alertă în București! Un bărbat s-a aruncat de la etaj în Sectorul 4. Omul a murit pe loc

18 iun. 2021
38450 Afișari
Alertă în București! Un bărbat s-a aruncat de la etaj în Sectorul 4. Omul a murit pe loc

Alertă în București, după ce un bărbat s-a aruncat de la etaj în Sectorul 4 al Capitalei. Victima a murit pe loc, autoritățile putând doar să confirme decesul.

Alertă în Capitală, după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a aruncat de la etajul unui bloc de pe bulevardul Alexandru Obregia, din Sectorul 4.

Victima a murit pe loc

Din păcate victima a murit pe loc, din cauza rănilor provocate de căzătură. Autoritățile venite la fața locului au putut doar să constate decesul și să ridice cadavrul. Cazul a fost preluat în prezent de Secția 15 de Poliție, urmând să fie deschis un dosar penal.

Anunțul autorităților privind tragedia

În zona bulevardul Alexandru Obregia nr. 33, sector 4, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 60 ani, s-a precipitat de la etaj. În zonă s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D., care au constatat și declarat decesul, iar la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului. Cazul a fost preluat de către lucrători din cadrul Secției 15 Poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce apar.

Poate te interesează și povestea de ieri, când un băiat a căzut de la etaj: Alertă în București! Un copil a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2: Băiatul de 11 ani a ajuns la spital UPDATE

Cookies