ALERTĂ în București | Un bărbat pe trotinetă atacă femei pe Calea Victoriei. Le înțeapă cu un ac

18 aug. 2022
3797 afișări
ALERTĂ în București | Un bărbat pe trotinetă atacă femei pe Calea Victoriei. Le înțeapă cu un ac
ALERTĂ în București | Un bărbat pe trotinetă atacă femei pe Calea Victoriei. Le înțeapă cu un ac | Sursa foto: A3

Un bărbat din București este căutat de polițiști după ce a înțepat cu un ac mai multe femei pe Calea Victoriei, dar și pe Bulevardul Brătianu.

Până în acest moment, două tinere care au fost atacate au făcut reclamaţie la poliţie. Au spus că au fost înţepate în sân de un bărbat aflat pe trotinetă. Una dintre cele două femei, care are 30 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost  internată în spital.

Individul este căutat de poliție încă de aseară, după ce ar fi atacat o minoră în vârstă de 17 ani și o femeie în vârstă de 30 de ani. Bărbatul s-a apropiat de ele pe trotinetă și le-a atacat. De fiecare dată, a acționat la fel: le-a înțepat pe victimele sale cu un ac.

Potrivit Antena3, atacatorul a fost suprins de camerele de supraveghere; este cel din imagine.

Polițiștii îl caută pe atacatorul de pe trotinetă

Printr-un comunicat, Poliția Capitalei anunță cum au evoluat lucrurile:

La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.


Știre în curs de actualizare

Cookies