Alertă în București: Un bărbat din Sectorul 3 a găsit un obiect, ce pare să fie un obuz. Pirotehniștii au descoperit un proiectil fără focos | UPDATE

16 apr. 2022
1342 Afișari
Alertă în București: Un bărbat din Sectorul 3 a găsit un obiect, ce pare să fie un obuz. Pirotehniștii au descoperit un proiectil fără focos | UPDATE
Alertă în București: Un bărbat din Sectorul 3 a găsit un obiect, ce pare să fie un obuz. SRI a ajuns la fața locului

Alertă în București, sâmbătă la orele prânzului. Un bărbat a găsit o geantă suspectă în curte, iar în aceasta pare să fie un obuz. La adresa din Sectorul 3 s-a deplasat de urgență SRI-ul pentru verificări.

UPDATE, ora 13:27: Pirotehniștii au găsit în interiorul genții un proiectil de 120 mm, fără focos.

Autoritățile au ridicat proiectilul fără focos găsit în geanta suspectă din Sectorul 3 al Capitalei.

Traficul a fost reluat pe Strada Labirint.

Polițiștii au început cercetările, iar pompierii aflați la adresă au început să se retragă.

Alertă în București: Un bărbat din Sectorul 3 a găsit un obiect, ce pare să fie un obuz

Un bărbat din Sectorul 3 al Capitalei a sunat sâmbătă la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că a gasit în curte o geantă suspectă. Bucureșteanul a mai spus că în interiorul acesteia se află un obuz.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, pompieri, jandarmi, pirotehniști, dar și Brigada Antiteroristă a SRI. Poliția a confirmat că la fața locului a fost găsit un obiect metalic degradat ce pare a fi un obuz.

SRI a ajuns la fața locului

Traficul din zonă a fost închis pe Strada Labirint din Sectorul 3 al Capitalei.

Coletul este verificat în aceste momente, iar polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației, dar și a condițiilor în care s-a produs evenimentul.

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz”, potrivit știripesurse.ro.

Obiectul urmează să fie ridicat.

Cookies