Alertă în București! O femeie a intrat în stop cardio-respirator după o dezinsecție făcută într-un bloc

18 nov. 2021
407 Afișari
Alertă în București! O femeie a intrat în stop cardio-respirator după o dezinsecție făcută într-un bloc
Alertă în București! O femeie în stop cardio-respirator după o dezinsecție făcută într-un bloc

Alertă în București! O femeie a intrat joi dimineața în stop cardio-respirator după o dezinsecție făcută într-un bloc din Capitală. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar.

Situație teribilă în București, după ce o femeie în vârstă de 57 de ani a intrat în stop cardio-respirator după o dezinsecția făcută într-un bloc din Capitală. Încă nu sunt cunoscute prea multe informații cu privire la acest subiect, scrie Antena 3.

O femeie a intrat în stop cardio respirator după ce a intrat într-un bloc aflat în dezinsecție

O situație complicată se petrece în aceste momente în București, după ce femeia, care nu ar fi locuit de fapt în locul respectiv, ar fi intrat în stop cardio respirator în momentul în care ar fi simțit mirosul puternic provocat de o dezinsecție dintr-un bloc din oraș.

Din primele informații o ambulanță a fost chemată deja la fața locului și resuscitează în aceste momente victima.

Se pare că femeia a avut un adevărat șoc din cauza dezinsecției. Mai mult, aceasta nu locuia în cladirea respectivă ci doar venea acolo pentru a avea grijă de o persoană mai în vârstă care locuia în acel bloc. Martorii spun că i s-ar fi făcut rău chiar pe scara blocului, în momentul în care a simțit mirosul degajat de substanțele periculoase folosite de o firmă pentru a face o dezinsecție acolo.

Victima ar fi suferit de astm

Antena 3 mai spune că această femeie suferea de astm și din cauza mirosului din scara blocului, starea de rău s-ar fi agravat pe loc. Mai mult, poliția a ajuns la fața locului pentru a identifica ce s-a întâmplat și ce substanțe au fost de fapt folosite în această activitate a companiei respective.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar.

Astfel de dezinsecții se pare că au loc în București în ultima vreme pe nepusă masa, fără un anunț în prealabil, motiv pentru care multe persoane, cum a fost și această femeie, nu sunt pregătite pentru ele. Autoritățile vor descoperi însă exact ce s-a întâmplat.

Cookies