ALERTĂ | Haos în Ajun de Moș Nicolae în preajma mall-urilor și supermarketurilor din București. „Sun Plaza, Auchan Pallady, Titan – blocat peste tot, evitați!”

05 dec. 2023
718 Afișari
ALERTĂ | Haos în Ajun de Moș Nicolae în preajma mall-urilor și supermarketurilor din București.
ALERTĂ | Haos în Ajun de Moș Nicolae în preajma mall-urilor și supermarketurilor din București. "Sun Plaza, Auchan Pallady, Titan - blocat peste tot, evitați!". Imagine simbol: Unsplash

Seara de Ajun de Moș Niculae, așa cum arată ea în preajma mall-urilor, supermarketurilor și altor centre comerciale  din București, este manifestarea (clasică) a acestui realități ciclice: înaintea zilelor (presuous) liniștite de sărbători de iarnă, sunt serile absolut haotice, cu bucureșteni care n-au apucat să cumpere lucruri.

Astă-seară, cel mai probabil, „lucrurile” sunt darurile de pus în ghete, de la ciocolățele, bomboane și jucării pentru copii și până la cadouri pentru adulții în care, desigur, trăiesc copii interiori.

Haos în preajma mall-urilor din București

Pe bulevardele care duc la mall-urile din București, mai cu seamă la intrarea/ieșirea din marile centre comerciale, agflomerația provoacă deja mari blocaje. Fie în trafic, fie în parcări, fie la ieșiri/intrări.

Un membru al comunității Infotrafic București și ilfov avertizează deznădăjduit:

Sun Plaza, blocate ieșirile, de evitat!

Alșii completează  instantaneu:

Și la Auchan Pallady și Titan este blocat tot!
Și la Mall Baneasa este la fel!
Un alt bucureștean amintește că haosul de astă seară de la mall-uri este aglomerația bezmetică tradițională din seara de Ajund de Moș Nicolae:
În seara de 5 decembrie, toată lumea aleargă după cadouri de Moș Nicolae! De ani de zile, situația se repetă!
Iar un altul prognozează pesimist, dar realist:
A început sezonul… toată luna decembrie va fi teroare pe la centrele comerciale din oraș.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

 

Cookies