ALERTĂ | Accident grav în București. O fetiță a fost lovită de un tramvai pe Calea Rahovei

12 dec. 2022
1880 Afișari
ALERTĂ | Accident grav în București. O fetiță a fost lovită de un tramvai pe Calea Rahovei
ALERTĂ | Accident grav în București. O fetiță a fost lovită de un tramvai pe Calea Rahovei | Sursa foto: Facebook- Ești din Rahova Dacă

O fetiță a fost lovită de un tramvai, luni după-amiază, pe Calea Rahovei din București. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

O fetiță a fost lovită de un tramvai pe Calea Rahovei din București

Accidentul rutier s-a produs pe Calea Rahovei, la intersecția cu strada Bârcă. Victima este o minoră în vârstă de 12 ani. Din fericire, aceasta este conștientă și a cooperant cu medicii.

Ambulanța ce a ajuns la fața locului a transportat de urgentă copilul la Spitalul Marie Curie, unde urmează să primească îngrijirile medicale necesare.

Tramvaiele sunt blocate pe sensul dinspre Piața Rahova către Calea Ferentari, pe linia de tramvai 32. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul este zero.

Tot pe Calea Rahovei a avut loc, în august, un accident grav în care o tânăra și-a pierdut viața.

Călătorii vor fi preluați de o linie navetă de autobuz

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că deoarece tramvaiul a fost oprit pentru o perioadă destul de lungă, se va înființa o linie navetă care să preia fluxul de călători.

Linia 32 este blocată în continuare pe Calea Rahovei. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuz, care funcționează între depoul Alexandria și Piața Unirii, transmite STB SA Clienți pe contul de Twitter.

Cookies