ALERTĂ. Evitați DN1 mâine mai mult decât în orice altă zi de vineri! Măsuri speciale pentru vizita la București a vicepreședintelui american

10 mart. 2022
1731 Afișari
ALERTĂ. Evitați DN1 mâine mai mult decât în orice altă zi de vineri! Măsuri speciale pentru vizita la București a vicepreședintelui american
ALERTĂ. Evitați DN1 mâine mai mult decât în orice altă zi de vineri! Măsuri speciale pentru vizita la București a vicepreședintelui american. Sursa foto: Facebook/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Atenție, șoferi! Încercați să evitați DN1 vineri, vreme de 5 ore, în intervalul 12:00-17:00, în contextul vizitei la București a vicepreședintelui american Kamala Harris.

ALERTĂ | Evitați DN1 mâine mai mult decât în orice altă zi de vineri!

Poliția Capitalei transmite o serie de măsuri, însoțite de recomandări care au scopul de a veni în sprijinul oamenilor pe toată durata vizitei de vineri, 11 martie 2022, a vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

Autoritățile implicate în organizarea acestui eveniment au în vedere ca măsurile de securitate ce vor fi instituite să se suprapună cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale oamenilor.

Astfel, pentru șoferi vor fi dispuse măsuri de fluidizare a traficului, iar în acest context, Brigada Rutieră București le recomandă conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

Șoferilor li se recomandă, ca vineri, 11 martie 2022, între orele 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe DN1, pentru a preveni formarea eventualelor ambuteiaje.

„Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România”, transmite Poliția Capitalei.

Cel mai probabil, din rațiuni de securitate, autoritățile nu au oferit detalii despre porțiunea de drum a DN1 pe care urmează să se deplaseze coloana oficială a vicepreședintele SUA la București. Dar știm că în apropiere de Capitală se află Aeroportul Otopeni.

Kamala Harris urmează să ajungă vineri la București, unde are programată o întâlnire cu președintele României, Klaus Iohannis.

Cine este vicepreședintele american Kamala Harris

Vicepreședintele SUA ajunge vineri în țara noastră. Kamala Harris vine în România pentru a transmite un mesaj de solidaritate cu aliații de pe flancul estic al NATO.

Vicepreședintele american este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai remarcabili politicieni de culoare, de peste Ocean. La alegerile din anul 2020, Kama Harris și-a anunțat candidatura pentru vice-președinție alături de Joe Biden. De asemenea, a candidat în 2020 pentru nominalizarea la președinție și a atras atenția oamenilor înainte de finalul campaniei, la data de 3 decembrie 2019.

Kamala Harris este absolventă a facultății de drept la Universitatea California, iar cariera și-a început-o la Biroul Procurorului districtual din Almeda.

Cookies