ALERTĂ | Edmond Niculușcă a demisionat de la Primăria Capitalei. Din toate funcțiile pe care le deținea

03 mart. 2022
8008 Afișari
ALERTĂ | Edmond Niculușcă a demisionat de la Primăria Capitalei. Din toate funcțiile pe care le deținea
ALERTĂ | Edmond Niculușcă a demisionat de la Primăria Capitalei. Din toate funcțiile pe care le deținea. Sursa foto: Facebook/ Edmond Niculușcă

Consilierul lui Nicușor Dan, Edmond Niculușcă, a anunțat prin intermediul unei postări publicate pe Facebook, că a demisionat din toate funcțiile pe care le avea în cadrul Primăriei Capitalei. Niculușcă a avut funcția de Director Adjunct al Administrației pentru Consolidări și a fost și consilierul Primarului General al Capitalei.

Edmond Niculușcă a demisionat de la Primăria Capitalei

Edmond Niculușcă și-a anunțat demisia marți, 1 martie 2022. A declarat că a decis ca munca sa pentru Capitală va continua într-un alt context, în care poate să ofere mai mult pentru societate. A spus că și-a depus demisia din funcția de Director Adjunct al Administrației pentru Consolidări și, de asemenea, a renunțat la funcția de consilier al primarului general Nicușor Dan.

Niculușcă a mai spus că are proiecte ample pe care vrea să le dezvolte pentru București și își dorește să fie mult mai util pentru orașul pe care îl iubește.

Niculușcă: „e nevoie de o reformă structurală”

Fostul consilier al lui Nicușor Dan a declarat că experiența din administrație l-a convins că „e nevoie de o reformă structurală” și spune că Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) trebuie desființată, iar reînființarea instituției să fie făcută pe baze noi:

„dacă vrem să avem rezultate notabile în domeniul reducerii riscului seismic”, a explicat Edmond Niculușcă pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Niculușcă declară că administrația are nevoie de mult mai mulți ingineri și arhitecți, de oameni cu viziune și comunicatori publici de excepție, „nu de funcționari publici”.

Edmond Niculușcă a mai spus că România are nevoie de instituții puternice și de comunități angajate, indiferent de domeniu.

„Vom fi mult mai în siguranță când vom învața această lecție.”, a spus fostul consilier al Primarului General al Capitalei.

Niculușcă a încheiat mesajul în care și-a anunțat demisia, mulțumindu-i lui Nicușor Dan „pentru încredere”.

Cookies