ALERTĂ | E oficial! Joi se deschide circulația pe Pasajul Doamna Ghica. A început ridicarea mașinilor parcate pe amplasament

05 sept. 2023
3121 Afișari
ALERTĂ | E oficial! Joi se deschide circulația pe Pasajul Doamna Ghica. A început ridicarea mașinilor parcate pe amplasament
ALERTĂ | E oficial! Joi se deschide circulația pe Pasajul Doamna Ghica. A început ridicarea mașinilor parcate pe amplasament. Sursa foto: Facebook/ Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial

După lungi așteptări, circulația pe Pasajul Doamna Ghica va fi deschisă joi, 7 septembrie 2023. Mașinile parcate pe amplasament vor fi ridicate și relocate pe Aleea Bistricioara.

Este unul dintre proiectele cele mai așteptate de către bucureșteni

Trustul de Clădiri Metropolitane București a anunțat, pe pagina de Facebook, că joi, 7 septembrie 2023, va fi deschisă circulația rutieră pe Pasajul Doamna Ghica:

E oficial! Joi, 7 septembrie, deschidem circulația pe Pasajul Doamna Ghica.”

Deschiderea circulației pe Pasajul Doamna Ghica este unul dintre cele mai așteptate momente de către bucureșteni.

De asemenea, Pasajul este una dintre cele mai mari construcții de infrastructură pe care Primăria Capitalei o finalizează în regie proprie, alături de Trustul de Clădiri Metropolitane.

Începând de astăzi, 5 septembrie 2023, vehiculele parcate pe amplasament vor fi ridicate și relocate pe Aleea Bistricioara.

Șoferii au fost rugați printr-un anunț să își mute mașinile, ca să nu le fie ridicate:

Stimați locatari, în vederea efectuării marcajelor rutiere avem rugămintea de a reloca mașinile parcate pe benzile de circulație.

Începând cu data de 05.09.2023, ora 06:00, va începe ridicarea mașinilor parcate pe amplasament și relocarea lor pe Aleea Bistricioara.”

Anunț pentru șoferi
Anunț pentru șoferi. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 2 – Informații și dezbateri

Testele de rezistență au fost făcute pe Pasajul Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că testele de rezistență au fost făcute pe pasaj și că circulația va fi deschisă înainte de începerea școlii:

Au fost realizate testele dinamice de rezistență la Pasajul Ghica care va fi deschis circulației foarte curând. Un camion încărcat cu pietriș a traversat podul la diferite viteze trecând peste obstacole preamplasate. Mai mulți senzori amplasați pe suprastructura podului și în picioarele acestuia au monitorizat diverși parametri de rezistență pentru determinarea comportamentului real al structurii. Senzorii vor rămâne instalați în permanență și vor transmite date în timp real Universității de Construcții cu care am încheiat un contract în acest sens.”

Nicușor Dan publică, pe pagina sa de Facebook, și imagini de la testele de rezistență.

Te-ar putea interesa și:

Cookies