Alertă după perchezițiile DIICOT! Ce se va întâmpla la TAROM

de:
08 iul. 2019
0 Afișari
Alertă după perchezițiile DIICOT! Ce se va întâmpla la TAROM

„Veţi vedea o schimbare majoră la Tarom, în perioada următoare. Inclusiv o restructurare masivă”, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Antena 3.

Procurorii din structura centrală au efectuat percheziţii la sediul unui sindicat din cadrul companiei aeriene TAROM şi au ridicat înscrisuri. De asemenea, au fost efectuate 25 de percheziţii domiciliare în cauza în care sunt cercetate fapte de corupţie şi delapidare.

„În această dimineaţă, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Directiei de Politie Transporturi au efectuat un număr de 25 de perchezitii domiciliare ( 14 Bucuresti, 7 Ilfov, 2 Prahova, 1 Dâmboviţa si 1 Braşov), într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală “in rem” sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie.

De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectuează o percheziţie la punctul de lucru al unui sindicat”, au precizat reprezentanţii DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcţia Tehnică a Companiei TAROM îşi desfăşoară în continuare activitatea, iar operarea curselor aeriene se desfăşoară în condiţii normale. Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă şi va răspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor”, precizează reprezentanţii Tarom, printr-un comunicat de presă.

Cookies