ALERTĂ | Două linii de tramvai, blocate în ultima oră din cauza șinei dilatate de pe Bulevardul Basarabia. Este șoseaua pe care calea ferată urbană e un pericol public | UPDATE

15 apr. 2024
4715 afișări
ALERTĂ | Două linii de tramvai, blocate în ultima oră din cauza șinei dilatate de pe Bulevardul Basarabia. Este șoseaua pe care calea ferată urbană e un pericol public | UPDATE
ALERTĂ | Două linii de tramvai, blocate în ultima oră din cauza șinei dilatate de pe Bulevardul Basarabia. Este șoseaua pe care calea ferată urbană e un pericol public | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA

Șinele de tramvai de pe Bulevardul Basarabia continuă să creeze probleme în circulația tramvaielor care trec prin această zonă. STB anunță că linia 40 este blocată, în această după-amiază, din cauza șinei care s-a dilatat. Totodată, din aceeași cauză, și tramvaiele 36 au rămas blocate în jurul orei 15:10.

UPDATE: Tramvaiele 40 funcționează normal, după ce au fost blocate timp de 20 de minute.

Linia 40 funcționează normal pe Bd. Basarabia. Blocare și deviere: 20 de minute (15:20-15:40).

Linia 40, blocată pe Bd. Basarabia

STB anunță, pe pagina de Twitter, că linia 40 este blocată pe Bulevardul Basarabia, la Patinoar, din cauza șinei dilatate. Tramvaiele circulă deviat.

Linia 40 – blocată pe Bd. Basarabia, la Patinoar, pe sensul spre Chimopar. Cauza: șină dilatată. Tramvaiele circulă deviat.

În jurul orei 15:10, tot pe Basarabia, unde șinele de tramvai sunt extrem de degradate, linia 36 a fost blocată timp de 15 minute. Cauza, aceeași – șină dilatată.

Linia 36 – blocată pe Bd. Basarabia, la Grup industrial Titan, pe sensul spre Bd. Chișinău. Cauza: șină dilatată. Tramvaiele circulă deviat.

Linia 36 funcționează normal pe Bd. Basarabia. Blocare și deviere: 15 minute (15:10-15:25).

Totodată, din cauza șinei dilatate, și liniile de tramvai 23 și 27 au fost blocate timp de 15 minute pe Calea Dudești.

Liniile 23 și 27 – blocate pe Calea Dudești, la Policlinica Vitan, pe sensul spre Parcul Carol. Cauza: șină dilatată. Tramvaiele circulă deviat.

Liniile 23 și 27 funcționează normal pe Calea Dudești. Blocare și deviere: 15 minute (15:45-16:00).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies