ALERTĂ | Din nou probleme pe linia 41. Tramvaie blocate vreme de jumătate de oră. STB: Avarie în rețeaua de contact

26 iul. 2023
3325 afișări
ALERTĂ | Din nou probleme pe linia 41. Tramvaie blocate vreme de jumătate de oră. STB: Avarie în rețeaua de contact
ALERTĂ | Din nou probleme pe linia 41. Tramvaie blocate vreme de jumătate de oră. STB: Avarie în rețeaua de contact | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

O nouă zi în care bucureștenii s-au lovit de tramvaie blocate pe linia 41, linie ce ajunge de la Ghencea până la Piața Presei. De această dată, blocajul a fost cauzat de o avarie la rețeaua de contact.

Linia 41, blocată din nou

Bucureștenii au fost nevoiți să stea zeci de minute în stații, deoarece linia de metrou ușor din București a avut noi probleme. Tramvaiele s-au blocat pe Șoseaua Virtuții.

Vehiculele au fost afectate atât pe sensul către terminalul „Ghencea”, cât și pe sensul de mers spre „Piața Presei”. Anunțul a fost făcut în jurul orei 17:50 de către Societatea de Transport București, pe contul de Twitter STB SA Clienți. Iată mesajul:

Linia 41 – blocată pe Șoseaua Virtuții, la Pod Ciurel, pe ambele sensuri. Cauză: avarie în rețeaua de contact.

Un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov a transmis că tramvaiele au format o coadă semnificativă:

Tramvaiele oprite de la Crângași până la McDonald’s.

Căderile de tensiune pe linia de metrou ușor

Mijloacele de transport publice de suprafață au fost blocate pentru 33 de minute. Conform informațiilor transmise de STB, la ora 18:13 circulația a fost reluată. Iată mesajul:

Linia 41 funcționează normal. Blocare: 33 de minute (17:40-18:13).

Pe perioada în care tramvaiele nu au circulat, s-a înființat o linie de autobuz navetă, cu indicativul 641. Aceasta a avut scopul de a prelua fluxul de călători, între terminalele „Ghencea” și „Piața Presei”.

Această linie de tramvai este una pe care există des blocaje. Cel mai recent a fost în data de 14 iulie 2023, când a avut loc o cădere de tensiune.

De asemenea, în data de 10 iulie un blocaj identic s-a înregistrat și a afectat semnificativ transportul public din București pentru două ore. Căderea de tensiune de atunci s-a produs la o oră de vârf.

Cookies