ALERTĂ | Dan Diaconescu, acuzat de acte sexuale cu minore. Fostul patron OTV, dus la audieri din locuința sa din București, din cartierul Primăverii

06 apr. 2023
1070 Afișari
ALERTĂ | Dan Diaconescu, acuzat de acte sexuale cu minore. Fostul patron OTV, dus la audieri din locuința sa din București, din cartierul Primăverii
ALERTĂ | Dan Diaconescu, acuzat de acte sexuale cu minore. Fostul patron OTV a fost ridicat din locuința sa din București, din cartierul Primăverii | Foto: Octav ganea/Inquam Photos

Dan Diaconescu, fost patron al OTV, este anchetat într-un nou dosar. Potrivit unor surse judiciare citate de A3-CNN, procurorii îl acuză de acte sexuale cu minore. Este vorba despre un dosar deschis la Constanța, de unde anchetatorii au venit azi la București și au făcut percheziţii în locuinţa din Bucureşti a lui Dan Diaconescu și  fostul patron va fi ridicat și dus la audieri la Constanța.

Fostul patron OTV ridicat din locuința sa din București

Fostul patron OTV urmează să fie dus la audieri la Constanţa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunțat, printr-un comunicat citat de News.ro, operațiunea de la București:

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut o percheziţie domiciliară, joi, la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit

Bărbatul acesta este, potrivit mai multor surse judiciare, Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, după ce a a executat doi din cei cinci ani și jumătate de închisoare la care a fost condamnat pentru şantaj.

Cine este Dan Diaconescu

Născut în  decembrie 1967 la Caracal, Diaconescu a fost ziarist, prezentator TV, fondator al televiziunilor OTV și DDTV și politician. După ani de măsurabil succes TV, în 2010, el a format Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Și-a construit faima la OTV, unde realiza emisiunea „Dan Diaconescu Direct”, și culmea gloriei i-a venit cu serialul Elodia , care s-a desfășurat, noapte de noapte, vreme de doi ani (între 2008 și 2009)

În iunie 2010, Diaconescu a fost reținutde Direcția Națională Anticorupție, sub suspiciunea de șantaj. Diaconescu/OTV a fost învinuit de a-i fi cerut bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoar.

În 2015, a fost condamnat definitiv la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru șantaj; a fost eliberat condiționat doi ani mai târziu.

Știre în curs de actualizare 

 

 

Cookies