ALERTĂ falsă cu bombă la o benzinărie din Piatra Neamţ, joi dimineaţă

de:
19 nov. 2015
0 Afișari
ALERTĂ falsă cu bombă la o benzinărie din Piatra Neamţ, joi dimineaţă

UPDATE: Alerta cu bomba din municipiul Piatra Neamt a fost ridicata in jurul orei 10,22 dupa ce proprietarul gentii abandonate intr-o benzinarie a fost identificat, a declarat, pentru AgerPRES, subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

‘Cea care a abandonat geanta este o persoana fara adapost din municipiul Piatra Neamt. A pus geanta acolo si a plecat sa caute prin gunoaie cu ideea ca se va intoarce sa o recupereze. Alerta cu bomba a fost ridicata, dar echipele SRI continua procedurile’, a afirmat subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

♦♦♦

„Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a stației de carburanți o poșetă și o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la fața locului s-au deplasat specialiștii pirotehniști și din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier și pietonal”, a declarat anterior subinspector Elena Bulgărea, potrivit Agerpres.ro.

Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamț, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit și un centru comercial.

Petrimetrul a fost încercuit de polițiști și pompieri.

Vom reveni cu amănunte.

Cookies