Alertă cu bombă la metrou. A fost descoperit un bagaj suspect în stația Eroii Revoluției

29 apr. 2022
716 Afișari
Alertă cu bombă la metrou. A fost descoperit un bagaj suspect în stația Eroii Revoluției
Alertă cu bombă la metrou. A fost descoperit un bagaj suspect în stația Eroii Revoluției. Sursa foto: Wikipedia

Update ora 16:00: Intervenția a luat sfârșit. În bagajul suspect nu au fost găsite elemente de interes pirotehnic. Circulația metroului a fost reluată în mod normal, pe Magistrala 2, începând cu ora 15:50.

Update ora 15:40:  Metrorex a transmis „Pentru facilitarea echipelor care verifică coletul suspect, informăm călătorii că circulația trenurilor de metrou între stațiile Constantin Brâncoveanu și Tineretului se desfășoară pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulația se desfășoară fără oprire în stația Eroii Revoluției”, conform Antena 3.

Este alertă cu bombă la metrou în București. A fost descoperit un bagaj suspect în stația Eroii Revoluției, iar zona a fost evacuată.

Alertă cu bombă la metrou

Alertă cu bombă la metrou, în Sectorul 4 al Capitalei. Un bagaj suspect a fost descoperit în stația Eroii Revoluției. Stația a fost evacuată. Călătorii nu pot intra la metrou.

Un bărbat a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a anunțat că a găsit un bagaj suspect. Acesta era pe o bancă din stația de metrou.

Autoritățile au ajuns la fața locului și efectuează verificări. Publicul călător nu are voie să coboare pe peron, până în momentul în care Poliția, cu ajutorul Serviciului Român de Informații, nu vor finaliza verificările.

Metrorex confirmă incidentul și anunță că la această oră, pe Magistrala 2, trenurile de metrou circulă, dar fără să oprească în stația Eroii Revoluției.

„Conform procedurilor, instituțiile abilitate vor face verificări și vor lua măsurile care se impun. Călătorii sunt informați cu privire la această situație prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stați”, a transmis Metrorex, potrivit antena3.ro.

Revenim cu informații

Este a doua alertă cu bombă de vineri, în Capitală. Prima alertă de azi a fost pe Aeroportul Otopeni.

Cookies