UPDATE Alertă cu bombă la Curtea de Apel București. Clădirea a fost evacuată

07 iun. 2021
154 afișări
UPDATE Alertă cu bombă la Curtea de Apel București. Clădirea a fost evacuată

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București, luni. Clădirea a fost evacuată, iar autoritățile fac verificările necesare la fața locului.

UPDATE: Alerta cu bombă de la Curtea de Apel București s-a dovedit a fi falsă.

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București. Totul s-a întâmplat în jurul prânzului. Un apel anonim la 112 a anunțat că la Curtea de Apel București este o bombă.

La fața locului au venit pirotehniști de la Poliția Română, ofițeri SRI și pompieri ISU, care fac verificări.

Toate persoanele din clădire au fost evacuate, se verifică fiecare cameră din Curtea de Apel, iar programul ședințelor de judecată a fost amânat.

Activitatea de inspectare a clădirii poate dura până la două ore. De-a lungul acestui interval de timp, circulația vehiculelor și a pietonilor pe Splaiul Dâmboviței, în dreptul Palatului de Justiție, este interzisă.

Nu se știe încă dacă apelul telefonic prin care s-a semnalat bomba a fost justificat, a fost menit să întârzie judecarea unui anumit caz sau a fost doar o glumă proastă.

Luni, 7 iunie, la Curtea de Apel București urmau să fie reluate audierile în dosarul Hidroelectrica. În această speță, fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, și Dan Andronic sunt vizați de mai multe capete de acuzare.

O altă alertă cu bombă la Curtea de Apel București a fost pe 26 ianuarie, atunci când instanța judeca ultimul termen în „Dosarul Udrea”.

Știre în curs de actualizare

Cookies